Se pune intr-un castron o mana de faina si se opareste cu laptele clocotit. Se amesteca bine drojdia cu o lingurita de zahar si se lasa sa creasca.
Cand coca oparita este doar calduta, se amesteca cu drojdia crescuta si se lasa din nou sa creasca.
Se separa galbenusurile de albusuri, se...
Puiul se taie in portii, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se adauga zarzavatul taiat julien si se mai trag imreuna cateva minute, se stinge cu cateva polonice de supa de gaina si apoi se adauga in oala cu carne. Din...
1
Deci, primul pas - Spalati bine oasele cu carne, le puneti intr-o cratita de 5 l si turnati apa ca sa le acopere bine. Puneti cratita pe foc.
2
Intre timp, spalati varza cu apa rece si taiati-o bucati medii/mari cum va place - dar nici...