Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de Bucataras
Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert. Dacă nu doriți,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci: Fierbeți cartofii în coajă și crestați o felie în partea superioară a fiecăruia....
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...
Citeste continuareaCum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai multPostat de bucatarasa
Cheesecake cu coacere reteta clasica la cuptor Preincalzeste cuptorul la 160°C si pregateste o tava de copt rotunda (cu diametrul de aproximativ 23 cm) tapetand fundul si marginile cu hartie de copt. Pentru blat, amesteca biscuitii maruntiti cu untul topit si preseaza compozitia rezultata intr-un strat uniform pe fundul tavii de copt. Poti folosi o spatula sau baza unui pahar...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Reteta delicioasa de rulada pufoasa cu crema de ciocolata alba: Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava lata de copt tapetata cu hartie de copt. Separa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată: Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara Lasagna clasica reteta traditionala italiana Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge usor o tava de copt cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie mare, caleste ceapa si...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Cum se prepara Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj: Se spala si se curata merele de coaja. Se indeparteaza cotoarele, iar merele se taie cubulete sau se pot da...
Citeste continuareaPostat de Retete_gustoase
Iata cum se prepara Crema de zahar ars - Reteta gustoasa pentru un desert fin si cremos: Preincalzeste cuptorul la 150°C. Foloseste o forma de copt mai mare sau boluri...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă. Este...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|