RETETE VIDEO

Reteta de humus cu leurda

Postat de Bucataras

Reteta de humus cu leurda

Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert.  Dacă nu doriți,...

Citeste continuarea

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Postat de Bucataras

Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta

Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și...

Citeste continuarea

Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

Postat de Bucataras

Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci

Postat de Bucataras

Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci

Iata cum se prepara Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci: Fierbeți cartofii în coajă și crestați o felie în partea superioară a fiecăruia....

Citeste continuarea

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Postat de Bucataras

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Cheesecake cu coacere reteta clasica la cuptor

Postat de bucatarasa

Cheesecake cu coacere reteta clasica la cuptor

Cheesecake cu coacere reteta clasica la cuptor Preincalzeste cuptorul la 160°C si pregateste o tava de copt rotunda (cu diametrul de aproximativ 23 cm) tapetand fundul si marginile cu hartie de copt. Pentru blat, amesteca biscuitii maruntiti cu untul topit si preseaza compozitia rezultata intr-un strat uniform pe fundul tavii de copt. Poti folosi o spatula sau baza unui pahar...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Reteta delicioasa de rulada pufoasa cu crema de ciocolata alba

Postat de Retete_gustoase

Cum se prepara Reteta delicioasa de rulada pufoasa cu crema de ciocolata alba: Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava lata de copt tapetata cu hartie de copt. Separa...

Citeste continuarea

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

Postat de Bucataras

Cum se prepară ⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată:     Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...

Citeste continuarea

Lasagna clasica reteta traditionala italiana

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Lasagna clasica reteta traditionala italiana Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge usor o tava de copt cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie mare, caleste ceapa si...

Citeste continuarea

Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj

Postat de Retete_gustoase

Cum se prepara Strudele cu mere si fulgi de migdale - Reteta rapida cu foietaj: Se spala si se curata merele de coaja. Se indeparteaza cotoarele, iar merele se taie cubulete sau se pot da...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars - Reteta gustoasa pentru un desert fin si cremos

Postat de Retete_gustoase

Iata cum se prepara Crema de zahar ars - Reteta gustoasa pentru un desert fin si cremos: Preincalzeste cuptorul la 150°C. Foloseste o forma de copt mai mare sau boluri...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Socul, planta medicinala - Proprietati si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Planta de soc , cunoscuta si sub numele stiintific Sambucus , este o specie de arbusti sau arbori mici din familia Caprifoliaceae. Este recunoscuta pentru florile sale albe parfumate si fructele...

Citeste continuarea

Choux à la crème cu căpșuni - Cum să prepari o rețetă delicioasă și ușoară!

Postat de Bucataras

Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme...

Citeste continuarea

Sparanghelul, supranumit si "Hrana regilor" - Origini si beneficii pentru organism

Postat de Bucataras

Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă.  Este...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking