ALUATUL
Pasul 1 Am pus apa, laptele şi sarea la fiert. Se adaugă untul în bucăţi şi zahărul.
Pasul 2 În momentul în care încep să fiarbă, se retrage de pe flacără şi se varsă făina dintr-o mişcare, frecând energic pasta...
Pasul 1
Făina se cerne în vasul în care se va frământa şi se lasă să ajungă la temperatura camerei. La fel se procedează şi cu celelalte ingrediente, nu trebuie adăugat nimic rece în aluat.
Pasul 2
Drojdia se amestecă cu sare şi laptele fierbinte....
Pasul 1
Ingredientele uscate se amestecă într-un bol (făina, cacaua, bicarbonatul).
Pasul 2
Untul se bate spumă cu zahărul şi vanilia.
Pasul 3
Peste untul spumă am adăugat oul bătut ca pentru omletă, şi jumătate din amestecul ingredientelor...
Pasul 1
Untul şi ciocolata neagră se topesc in bain marie.
Pasul 2
Ouăle se bat spumă cu zahărul.
Pasul 3
Se adaugă şi laptele şi cele două compoziţii se unesc.
Pasul 4
La sfârşit se încorporează şi făina amestecată cu praful de copt, cu o...