Se pun cartofii la fiert cu tot cu coaja. Se taie scarita de coaste afumate si se pun intr-o tigaie la prajit impreuna cu muschiul afumat. Dupa ce au fiert cartofii se curata si se dau prin razatoare. Peste acestia se adauga un ou, faina si se amesteca bine. Din compozitia obtinuta se fac galuste...
Se taie doua rondele din ardei de un cm grosime, care se curatata de seminte. Se aseaza rondelele in tigaia cu ulei si se sparge cu grija cate un ou in fiecare dintre acestea. Se lasa pe foc pana cand ouale sunt facute :)
Se spala foarte bine cartofii dupa care se taie felii, lasand baza netaiata. Se pune in fiecare crestatura untul aromatizat (unt moale amestecat cu usturoiul pisat si condimentat cu sare, piper si cimbru). Cartofii gata condimentati si umpluti cu untul aromat se lasa la cuptor circa 45 de minute.
Tocanita de porc la ceaun
In la 25 Iul 2013
Tocanita de porc la ceaun
Peste uleiul incins se adauga carnea de porc, ceapa, ardeiul gras taiat fidea, bulionul, condimentele dupa gust, dar si rosile taiate cubulete. Se adauga apa si se lasa 25 de minute dupa care se pun cartofii si ciupercile. Dupa ce fierb toate incredientele, este numai buna de servit!  ...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking