Se taie kaiserul cubulete, ceapa marunt si se rumenesc impreuna in 2 lg ulei de masline.
se adauga ciupercile (funghi porcini sau ghebe) si se calesc pana se evapora apa lasata de ele.
adaugati mazarea iar dupa 5 min paharul de vin alb -demisec.
dupa ce se evapora si vinul...
mentionez inca de la inceput ca la pasta carbonara nu se pune ceapa. eu o adaug pt ca indulceste putin pasta.
se pun pastele la fiert in 1.5 l de apa cu o lingurita de sare.
pancetta (se gaseste si la noi) sau kaiserul se taie cubulete (gasiti la mega deja feliat) si se...
inainte de a incepe cu compozitia se pun pastele la fiert. folositi numai paste cu timp de fierbere mare. cu cat e timpul de fierbere mai mare cu atat e mai buna pasta (nu dau nume, nu facem reclama)
tonul se scurge de ulei si se varsa intr-un bol mai mare si se faramiteaza. se toaca marunt...
intr-o oala teflonata sau de inox toarna 2 lingurite de ulei de masline. se adauga 2 catei de usturoi mai mari taiati in 2 sau 3. se caleste usturoiul max 2 min apoi se adauga tonul din conserva si se amesteca bine pana se faramiteaza bucatile de ton. dupa ce s-au faramitat se adauga...