RETETE VIDEO

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Postat de Bucataras

Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga

Iata cum se prepara Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga: Tăiați mămăliga rece în cuburi potrivite. Curățați și spălați bine prazul. Tăiați-l în...

Citeste continuarea

Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Postat de Bucataras

Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l...

Citeste continuarea

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras

Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și...

Citeste continuarea

Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid

Postat de Bucataras

Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid

Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid:     Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în...

Citeste continuarea

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Postat de Bucataras

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:     Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și...

Citeste continuarea
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

CELE MAI NOI RETETE

Paste cu sos de rosii reteta clasica italiana, simpla si delicioasa

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Paste cu sos de rosii  reteta clasica italiana, simpla si delicioasa Fierberea pastelor: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. Scurge-le...

Citeste continuarea

Desert ''tac-pac'' cu capsuni

Postat de Constelatialeu

Intr-un recipient mai inalt am pus crema de mascarpone, am adaugat smantana si laptele condensat si am mixat cateva minute, apoi am adaugat si jeleul si am mai mixat 1 min. Am luat 4 pahare de...

Citeste continuarea

Tort cu jeleu de capsuni

Postat de Constelatialeu

Jeleu si blaturile le-am pregatit cu o zi inainte. Jeleu : Am curatat capsunile de codite, le-am spalat sub jet de apa, apoi le-am pus in blender si le-am blenduit. Gelatina am pus-o la...

Citeste continuarea

Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun

Postat de Bucataras

Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar,...

Citeste continuarea

Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Mousse de ciocolata reteta celui mai fin si delicios desert Pregatirea ciocolatei: Rupe ciocolata in bucati mici si topeste-o pe baie de aburi (bain-marie) sau in cuptorul cu...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Cardamom - introducere, beneficii si utilizari terapeutice

Postat de bucatarasa

Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....

Citeste continuarea

Top 15 condimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Beneficii si utilizari

Postat de Retete_gustoase

Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...

Citeste continuarea

Beneficii si proprietati ale catinei - Ginsengul romanesc

Postat de Retete_gustoase

Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking