Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă

Postat de Bucataras in Mancaruri cu carne
8 Mai 2024 | 429 vizualizari

Andra Mihail ne prezintă o Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă! Friptura rămasă o transformă într-un taco savuros, condimentat bine așa cum cere bucătăria mexicană. Ingredientele pentru această rețetă sunt: friptură rămasă, ardei grași, cașcaval, condimente, lipii de tacos.  

Ingrediente

  • Ingrediente Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă
  • Lipii de tacos
  • Friptură rămasă (carne)
  • Ardei gras (roșu, galben, verde)
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • Sare și piper
  • Chilli
  • Coriandru uscat
  • Jalapeno uscat
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:

Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri.

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă ardeii tăiați. Condimentează cu sare, piper și coriandru uscat. Adaugă puțin chilli și puțin ardei uscat jalapeno. Ține pe foc până devin ușor crispy.

Mărunțește carnea și păstrează sosul rămas.

Trece fiecare lipie prin sosul rămas de la carne, apoi pune-o în tigaia încinsă 5 secunde. Umple fiecare lipie de tacos cu carne, ardei gras. Presară deasupra cașcaval ras. Prăjește ușor pe ambele părți fiecare taco obținut.

Servește tacos-urile calde și pregătește-te să te bucuri de o masă delicioasă și reconfortantă! Gustare excelentă pentru o cină rapidă într-o seară aglomerată sau pentru o petrecere cu prietenii, acești tacos cu friptură rămasă vor fi cu siguranță apreciați de toată lumea!

IÎncearcă și rețeta de Tacos cu pui și guacamole, o gustare rapidă și delicioasă sau rețeta de Quesadilla cu pui și salsa picantă, foarte ușor de preparat. Poți adăuga și câțiva Castraveți murați, pentru un plus de gust și o notă acrișoară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza calita cu carnati de casa

Postat de Jymy

Varza calita cu carnati de casa

Se toaca varza marunt si se asaza intr-un vas de cuptor. Se adauga uleiul si se pune la cuptor. Se amesteca ocazional. Cand varza este bine patrunsa, se adauga sucul de rosii si se lasa...

Citeste continuarea

Caltaboş ( Gâlbaş )

Postat de Ina

Caltaboş ( Gâlbaş )

Mai intai curatam bine matele de porc. Eu le intorc cu interiorul spre exterior si frec mai intai cu sare grunjoasa ( 1-2 pumni de sare la fiecare bucata de mat ), pe un suport solid ( tocator ),...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2024, 20:03
Ador genul asta de retete, se fac usor si sunt super gustoase!

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking