Amestecati toate ingredientele pentru foi pana obtineti un aluat consistent, numai bun de intins. Cantitatea de faina am aproximat-o, caci depinde foarte mult de sucul de rosii folosit. Acum ar trebui tinut in frigider 20 minute invelit in folie, insa eu am sarit peste pasul acesta. Impartiti...
Gogosari in sos
In Conserve la 18 Sep 2014
Gogosari in sos
Gogosarii spalati si curatati se taie fasii de un deget grosime. Celelalte ingrediente se amesteca intr-o cratita si se pun pe foc sa dea in cateva clocote. Se iau gogosarii si se pun in sosul clocotind pana cand se patrund putin, dar sa aveti grija sa ramana crocanti. Nu va speriati ca este...
Cele 7 linguri de apa se pun intr-o craticioara la foc mic impreuna cu zaharul si cacaua. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se adauga margarina taiata bucatele, amestecand incontinuu pana se omogenizeaza. Se ia de pe foc si dupa ce se raceste compozitia putin (sa fie calduta), se adauga pe rand...
In primul rand trebuie sa faceti suc din cele 4 kg de rosii. Folositi un separator special sau faceti ca mine: opariti rosiile, cojiti-le si dati-le prin blender / robot de bucatarie. Daca vreti un suc limpede puteti sa-l treceti prin strecuratoare pentru a indeparta semintele, insa eu nu m-am...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking