Pentru aluat: Se pune faina intr-un vas, se adauga ouale si un praf de sare. Laptele se pune la incalzit, indulcit bine, iar drojdia se pune la dizolvat in putina apa calduta. Cand laptele e cald (atentie, nu fierbinte), iar drojdia dizolvata, se adauga peste oua si faina si se framanta pana se...
Pentru blat: Se bat albusurile spuma, apoi se adauga treptat zaharul si galbenusurile. Se incorporeaza nuca, apoi faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava tapetata cu faina, sau cu hartie de copt si se de la cuptor. Intre timp se pregateste un prosop de bucatarie pe care se...
Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking