A Patra Dimensiune

Postat de Mutulica in Cu de toate
3 Iun 2013
A Patra Dimensiune

 

Constienta (sufletul )este un produs ce face parte din a patra dimensiune . Acest lucru influenteaza modul in care ne raportam la timp si cum integram constienta in cele trei dimensiuni ale realitatii zilnice .Tot ce a creat omul este influentat de felul cum percepem realitatea inconjuratoare . Pentru a face acest lucru trebuie sa vizualizam celelalte dimensiuni .

Conceptia noastra despre lume si viata s-a schimbat treptat , in functie de modul in care am perceput legatura noastra cu Universul . La un moment dat a aparut ideea ca Pamantul nu este centrul Universului si nici macar nu este plat  si ca mai existau si alte planete si galaxii . De parca  macrocosmosul asta nu era suficient  ca sa ne tulbure , am aflat  de existenta si a unui microcosmos la fel de variat : lumea virusurilor sau a microbilor  .

Am mai inteles ca percepem realitatea  bazandu-ne  pe idei incercate in timp care pot inceta sa mai fie valabile cand le observam dintr-o alta paradigma .Ni se mai spune ca pentru a percepe a patra dimensiune avem nevoie de cunostinte matematice ,sa fim deplin constienti sau intr-o stare de constienta modificata .       

Daca exista a patra dimensiune , exista si fiinte ce o populeaza . De ce nu vor sa ia legatura cu noi ?Sa fie asta motivul pentru care studiile in acest domeniu esueaza sau bat pasul pe loc ?Poate e nevoie de un element de coexistenta indispensabil pentru a intelege taramul celei de-a patra dimensiuni ?! Oamenii pot intra in diferite stari alternative de constienta , cum ar fi asa numita experienta de limita dintre viata si moarte  cu ale sale  experiente  de existenta din afara trupului .

Ni se spune ca pentru a intelege a patra dimensiune trebuie sa suspendam dogma religioasa si incapatanarea oamenilor de stiinta .In momentul in care ne va  revela  constienta ca facem parte din a patra dimensiune , atunci  noi am intelege ca intregul nostru sistem social politic si economic ar trebui sa se schimbe pentru  a tine cont de  adevarurile noii realitati .

Limbajul ce ne va face sa intelegem totul este dat de iubirea neconditionata , cea care ne va ajuta sa ne rearmonizam frecventele de vibratie ale trupului cu frecventele arhetipale din Univers .Cum vom putea ajunge la acele stari supramentale profunde , asemanatoare plutirii , ridicarii la cer ? Ele se realizeaza prin intuitie si perceptie directa ce ne vor permite sa ne activam mai usor energiile interioare .

Ascensiunea asta nu e ceva usor  , ni se va reconfigura A.D.N.-ul si cei ce se complac in stari de rautate , perversitate , egoism nu vor rezista transformarii si vor muri  !!! Cum vom putea face fata acestor transformari majore , uluitoare ? Noi ne racordam la  frecventa pulsatorie a Pamantului prin emotiile pe care suntem capabili sa le avem .Ele sunt cele ce activeaza sau dezactiveaza aminoacizii ce formeaza dublul helix al A.D.N.-ului ...

Ma doare capul si nici macar nu-mi  mai dau seama ce  fel de emotii ma incearca .  Si ni se mai cere sa facem saltul asta in mod constient si in numar cat mai mare ! In urma Experimentului celor 100 de maimute referitor la modul de influentare subconstienta a unei populatii , s-a ajuns la concluzia ca masa critica necesara pentru ca nivelul de constiinta a intregii omeniri sa treaca la o etapa superioara este de 144000 care sa acceada pe deplin la acest nivel  de supraconstiinta , ajungand astfel sa traga dupa dansii intreaga masa a umanitatii .Unii spun ca pana si extraterestrii ne urmaresc cu atentie evolutia ...

Daca emotiile sunt cheia , asta inseamna ca e vorba despre un schimb energetic , de o conectare a intregii populatiii la acest sistem energetic .Ce te faci daca tu emiti iubire si primesti la schimb ura si batjocura ? Si parca nu era destula brambureala in capul meu , am aflat ca va fi si o a cincea dimensiune , la care e musai sa ajungem sau vom pieri !!! Si cand te gandesti ca noi suntem inca in a treia dimensiune , catalogata drept stadiul in care credintele sunt rigide , cu un set inflexibil  de reguli si limitari .

Brrr ! ! ! Paradigma asta noua , captivanta si grea de continut  , pare sa aiba  imposibila sarcina de a intra in capul meu gol de continut  … La putina vreme dupa ce mi se reveleaza aceste cunostinte scanteietoare ,  cei doi neuroni ai mei se apropie atat de mult unul de celalalt incat creierul  meu se transforma intr-o gaura neagra si nu mai ramane nimic din pretioasele informatii ce mi-ar fi permis sa acced la un nivel superior de dezvoltare a constiintei .Capul meu gol explodeaza si  totusi in urma acestui Big Bang distrugator  ma simt precum Pasarea Phoenix .

Acum stiu ce-mi lipseste: ectenia !  

  

 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking