Amintiri prăfuite

Postat de diaconta in Cu de toate
6 Apr 2012
Amintiri prăfuite

Daca tot am inceput curatenia,am ajuns sa fac ordine si prin amintiri. Adica intr-un dulapior am dat peste albumele cu fotografii,din acelea pe care poti sa le atingi, sa zabovesti pe indelete asupra lor.Intotdeauna mi-au placut fotografiile pe suport de hartie, parca sunt mai „adevarate”. Si uite-asa regasim un „rasarit” frumos, o perioada infloritoare a vietii, un chip drag la vederea caruia te umpli de duiosie, alte chipuri de care iti este dureros de dor, perioade mai involburate precum un parau de munte, clipe de bucurie nemarginita, regrete tarzii, poate si cate-un „apus”, pierderi inevitabile ale vietii.

    Chiar si ele, amintirile, mai trebuie sterse de praf si cernute cateodata. La unele ne intristam, altele ne fac inima sa tresalte de bucurie, altele ne amuza, ori poate ne produc un disconfort, poate la vremea respectiva eram mai nestiutori in ale vietii si n-am procedat chiar cum ar fi trebuit.
Dar in oricare situatie, sunt "averea" noastra sentimentala, cu bune cu rele, putem sa le pretuim sau sa indreptam ce-i de indreptat, acolo unde mai e posibil.

       Cred ca o incursiune in aceste amintiri este intotdeauna binevenita. Parca primavara cand totul se trezeste la viata, e un moment potrivit si pentru a ne mai ordona gandurile.

     Poate mai gasim si-o motivatie de a reincepe dieta, fiindca parca sunt mai frumoase pozele alea vechi.

Citeste si:

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking