Bucatarasi din toate tarile, uniti-va!

Postat de Cristi_Roman in Cu de toate
9 Noi 2013
Bucatarasi din toate tarile, uniti-va!

Unii dintre voi stiti ca am pornit, impreuna cu Andreea (Andie's Veggies) si Dana (Prajiturici&Alte Dulciuri), o campanie denumita "10.000 pentru copii" prin care am invitat toata blogosfera culinara romaneasca sa sprijine si sa contribuie, dupa posibilitati, la strangerea sumei de 10.000 de lei, pana pe 15 decembrie, bani ce vor fi distribuiti in trei locuri din tara unde se afla copii ce au nevoie de ajutor: in Calarasi, in Braila si in Iasi.

A trecut deja o saptamana din acest proiect, mai sunt cam cinci, si e mare, mare nevoie de voi. Stiu, va rog sa ma credeti, cum este sa vrei sa donezi dar sa nu (mai) poti insa la fel de bine cred ca uneori (poate chiar mereu) gasim, totusi, intr-o luna de zile, cum sa dam de la noi 10, 20, 50, 100 sau poate mai multi lei, pentru a ajuta pe cineva. E mare nevoie de voi, nu doar sa popularizati mesajul, dar sa si donati.

Banii se doneaza Fundatiei PACT - care are contracte scrise atat cu mine, cat si cu Andreea, care sa angajeaza nu numai sa doneze intreaga suma colectata in cele trei locuri, dar si sa faca proiecte pe termen mediu/lung pentru acest copii. De aceea am si apelat la o fundatie, nu strangem bani doar sa luam ciocolata pentru copii, strangem bani in mod inteligent si creativ, sperand sa ajutam la formarea unor pasi din viitorul acestor copii.

Aveti incredere in mine cand va vorbesc de acest mesaj si am sa va rog sa va ganditi daca puteti, in mod real, sa puneti deoparte in aceste saptamani niste bani, oricat aveti, de la 10 lei pana la cat este posibil.

In medie, daca doar 100 de bucatarasi sau oameni ce citesc bucataras.ro ar pune deoparte 100 de lei in aceasta luna (nu e o suma mica, dar nu e nici uriasa) atunci am strange suma si am putea porni proiectele creative pentru copii defavorizati. Sau daca am fi 200 care sa donam cate 50 de lei, sau 1000 cate doar 10 lei.

Puteti dona astfel:

1) prin transfer bancar in contul RO12BPOS70606197144RON10, deschis la Bancpost SA- Sucursala Universitate (Fundatia PACT);

2) plata direct cu cardul, FARA COMISION, in lei, euro sau dolari AICI (gasiti jos un formular de plata).

Foarte important:

Cand faceti donatia specificati la detaliile tranzactiei (sau puneti dupa nume, in cazul platii cu cardul) "Proiect 10.000" sau "Proiect 10.000 Anonim" (daca vreti sa ramaneti anonimi). Toti donatorii vor fi contorizati si sumele vor fi adunate intr-o pagina speciala, pe care o puteti vedea deja AICI. Am sa public numele fiecaruia si al blogului fiecaruia - daca doriti sa va apara numele, firesc, daca nu, veti aparea sub denumirea "Anonim 02/03/etc" si va voi comunica in privat indicativul vostru, ca sa stiti ca banii au intrat si sunt contorizati.

Prieteni bucatarasi, nu trebuie acum, nu trebuie azi sau maine, dar ganditi-va cum puteti dona o suma pana pe 15 decembrie, ca sa facem Sarbatori mai frumoase pentru acesti copii!

Poate si partenerii comerciali ai siteului Bucataras.ro (si nu sunt putini, din fericire) pot ajuta cu donatii. Trebuie sa poata ;). Voi mentiona numele lor pe pagina de donatii amintita.

Va multumim mult!

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking