Cand dragostea prinde radacini

Postat de Ina in Cu de toate
26 Noi 2010
Cand dragostea prinde radacini

         Era o seara de aprilie, mai exact 6 aprilie 2002, cand la prima intalnire cu – pe atunci - viitorul meu sot, am primit un buchet de crizanteme olandeze,  albastre.  Un buchet simplu, dar care pentru mine era cel mai frumos cadou de prima intalnire.  

         Le-am iubit din prima clipa si cred ca si ele au simtit placerea cu care le priveam, pentru ca la cca 2 saptamani am observat ca unul din fire avea radacini si se cerea plantat in gradina. Ceea ce am si facut la scurt timp, iar de atunci, in fiecare toamna, privesc cum dragostea noastra  infloreste. Infloreste in culoarea puritatii ( pentru ca albastrul era artificial ), la fel ca sentimentele ce ni le purtam unul altuia.            

          Pana in acest an crizantemele au inflorit in curtea parintilor mei, acolo unde le plantasem initial, dar anul acesta  am adus „dragostea”  acasa la noi .  Si cum nu era suficient ca au prins radacini, aproape de noi florile parca sunt mult mai mari si mai frumoase.

        Dovada : vezi  foto.

        Am atasat si fotografii cu ultima floare primita  de la Costel, de ziua mea: o iasomie de Madagascar ( Stephanotis ) superba, care sper sa ne fie alaturi  cel putin atatia cat ne-a fost si crizantema olandeza. 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking