Casuta Bucatarasilor - Jurnal de bord: Marea hlizeala, deschiderea! live blogging!

Postat de Bucataras in Casa Bucatarasilor
31 Mai 2014
Casuta Bucatarasilor - Jurnal de bord: Marea hlizeala, deschiderea! live blogging!

 Ziua a inceput cu zimbetul de buze. Normal, doar a sosit Cleme in Casuta Bucatarasilor. Impreuna cu sotul ei s-au urcat azi dimineata in tren si ... tzushti ... la Bucuresti!

......

Cu o zi in urma ... A sosit Medisor. Si ne-a adus un trifoi cu 4 foi. Plus zimbetelul lui Raducu, care le-a cucerit pe fete. 

Azi, un pic mai devreme ... Pe la 8:30, a venit Catalin de la "Insula cu perdele" si a montat din nou panouasul cu partenerii. Eu cu Cata al nostru ne-am instalat intr-un fel de atelier al lui Gepeto, il stiti, tatal lui Pinochio, ala mic negru de respira greu :)) In fine, stiu, nu se potriveste povestea :))), era din alt film ...

Cleme ne-a adus dulceataaaaaa de fragute ... Immmmmm, o delicioshenie! De Cleme zic :)))!

.....

Doi, trei si .... continuam numaratoarea: Robert, Danut, Mona, Amira ... zdranc, usa-n nas ... Miha si Gaby cioc, cioc :)). Desi-s pustoaice abia sarite de 18 ani, au limba pina la cot dupa cele 3 etaje urcate :)))) Le resuscitam ...

Motanel a sosit cu socata. E cea mai buna socata bauta ever ... Merisor a sosit cu Adrian. E cel mai bun Adrian for ever! :))) Si (by)Laura cu o scumpete de fetita, Amalia.

....

Si s-au intins platouasele! Fiti atenti:

Casuta bucatarasilor e plina de viata, exact ca in acest colt virtual unde ne simtim atit de bine! Iar bucatarasii sint cei mai frumosi oameni din lume! 

Cris a venit si ea cu TatalZmeilor si a adaugat un strop de veselie, iar cind sampania a inceput sa curga in pahare, cioc, cioc, cine bate la usa noastraaaa? Surprizaaaaa: Inaaaa!!! (il imbratisam cu drag, de la distanta insa, si pe Costelush!)

Gashka noastra frumoasa cresteeee: Krysty (Iubitica Trendy) si Ina (Reteta Video) ni s-au alaturat, iar acum citeva minute au sosit Rux si Dan! Este o zumzaiala tare placuta aici!

Ghiciti ale cui sint semnaturile din carticica de oaspeti?

Momentul in care au intrat pe usa Padre si Liliana a fost delicios: urale, bucurie si un "Saru'minaaaaa parinteee" lung al lui Cleme, urmat de imbratisari ca intre prieteni dragi! Superb!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking