Curatenie de primavara

Postat de merisor67 in Cu de toate
13 Mar 2013
Curatenie de primavara

Nu stiu altii cum simt, dar eu cand vine primavara simt nevoia de schimbare, adica incep sa mut prin casa una alta, imi schimb look-ul, hainele, ghivecele cu flori, chiar si dieta…etc. Odata cu aparitia ghioceilor simt un impuls nou, o speranta de bine si frumos, un chef nebun de viata! Si de acea incep acea zisa curatenie de primavara, o detoxifiere a tuturor acumularilor negative din timpul anotimpurilor inchise.

Ieri am stat pe holul unui spital de la ora 15:00 pana la 22:00 pentru 10 minute de consult, iar 30 de minute a durat un RMN. Am vazut atatia oameni bolnavi, suparati si fara chef de viata si printre ei, multi, foarte multi tineri si am realizat ca eu sunt binecuvantata ca inca sunt sanatoasa chiar daca mai scartai pe ici pe colo, sunt probleme nesemnificative. Scriu asta aici pe site, deoarece trebuie sa fac si aici putina curatenie, in sensul ca am in lista useri care n-au date la profil, nici macar nume sau localitate, varsta…etc, nu comunica, nu posteaza retete sau altceva. Sper sa nu fie cu suparare, dar experienta pe diverse site-uri de socializare m-a facut sa nu mai am incredere in astfel de useri. De asemeni sunt useri care posteaza retete, dar n-au comunicat niciodata cu nimeni din cate am observat, n-au trecut niciodata si pe la retetele celorlalti, cum spunea cineva mai deunazi vin ca ospatarii, aduc felurile de mancare si pleaca….

Deci: iubesc mult comunicarea, sinceritatea si dovezile clare de prietenie, de aceea incep curatenia de primavara. Va doresc o primavara frumoasa si va imbratisez cu drag pentru ca imi sunteti dragi si sper ca simtiti asta, ca eu obisnuiesc sa ma manifest exact asa cum simt.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking