Despre infidelitate , minciuna si alte rataciri

Postat de Mutulica in Cu de toate
6 Aug 2013
Despre infidelitate , minciuna si alte rataciri

Va marturisesc   , cunosteam (e drept , din carti ) pericolul la care se expun cei ce isi asuma nebunia de a spune adevaruri pe care oamenii nu vor sa le asculte .

Cei  dornici sa schimbe actuala stare a lucrurilor trebuie sa-si accepte soarta de a fi  supusi   falselor judecati  , testati in fel si chip , tracasati ,ridiculizati , barfiti si pusi in situatii incomode in speranta ca se  vor compromite in vreun fel , discreditand astfel si conceptiile lor despre necesara  si grabnica schimbare a modului in care ne este guvernata viata . Acesti frumosi nebuni sunt in starea de Singularitate , cea de dinainte de Big Bang . Eu cred ca nu trebuie sa cedeze la auzul cantecului de sirena al fanilor ce le cer reformarea societatii  deoarece  , repet  , suntem in starea de dinainte de inceputurile unei lumi noi ce poate fi si inceputul Sfarsitului .

Lumea  inconjuratoare  are in componenta sa culorile din intreg spectrul luminos   . Ar insemna sa fiu naiv sau ipocrit daca as afirma ca eu sunt  un om nepatat si ca cei ce ma privesc ( binevoitor sau cu ura ) nu vor vedea decat albul cel mai imaculat . Nu am nici cea mai mica intentie sa ma consider superior si demn sa fiu luat drept exemplu sau de a fi pus in situatia de a ordona  celor din jur drumul  pe care trebuie sa mearga .

Sunt convins ca o minoritate poate conduce o societate , asa cum s-a si intamplat mereu de-a lungul istoriei , dar  majoritatea nu poate fi convinsa cu forta ci doar obligata .Repetand  reteta milenara  a drumului spre succes , vom avea aceleasi rezultate .

Revolutiile au fost incepute de nebuni  , desavarsite de idealisti , dar de ele au profitat mereu  escrocii . Doar  o revolutie interioara , care sa actioneze ca un virus asupra intregii societati  , poate genera nu doar o schimbare ci si o transformare  activa a  oamenilor  la nivelul cel mai profund ,  o autorescriere constienta a  A.D.N.-ului   .

Daca va indignati  din cauza  ideilor mele , nu imi veti face o surpriza! Mie mi s-a spus deseori ca sunt un ciudat si recunosc ca , desi am toate tiglele pe casa , ale mele sunt altfel asezate .

Traim intr-o lume asezata cu fundul in sus iar scoala si mass-media sunt niste pseudoscoape prin care  suntem invatati sau obligati  sa privim realitatea . Astfel  , imaginile concave devin convexe  , ce e in fata vine in spate  , ce e in spate se afla in fata   , politicienii sunt singurii capabili sa ne  conduca  , hotii sunt oameni de afaceri iar tinerii  aflati  in cautarea fericirii si reusitei profesionale sunt determinati sa alerge  dupa cai verzi pe pereti ce par usor de atins   .

In rarele situatii cand reusim sa privim lumea  fara ajutorul pseudoscoapelor , lipsiti fiind de antrenament , nu avem reperele potrivite ,  avem simturile atrofiate si  pervertite . Astfel , in loc sa zarim intreg spectrul electromagnetic  ( adevarurile ascunse ce determina actualul mers al lucrurilor  ), avem  parte doar de spectrul optic  , de fapt  de ceea ce am fost   limitati  , conditionati sa vedem prin educatie si evolutie( a se citi involutie )  dirijata  . Ne lipsesc lumina potrivita , stimulul care actionand asupra retinei  si a creierului  ar produce senzatia vizuala corecta  iar noi ne-am putea face o imagine fidela asupra realitatii ajungand la concluzia inacceptabila astazi ca aceasta nu este decat o suma  a calitatilor si defectelor noastre , o proiectie a mentalitatii colective .

Pentru a putea fi perceputa de oameni , lumina trebuie sa aiba anumite caracteristici  pe care ei le pot recunoaste datorita dotarii genetice si  educatiei primite   :

- Frecventa  este cea care determina culoarea perceputa : cand avem parte zilnic de exemplul nonvalorilor cocotate in te miri ce functiii , negrul devine alb .

 -Amplitudinea este legata de stralucirea aparenta a unei surse de lumina   . Oamenii mediocri sunt prezentati in mod obsesiv  de catre mijloacele de informare in masa drept  indivizi supradotati si falsele lor realizari  sunt puse intr-o lumina mai mult decat favorabila  .

 -Polarizarea este  de fapt  o  limitare pe sest a  gradului de libertate a gandirii in asa fel  incat oamenii  creativi ,  care ar putea schimba sensul de mers al societatii  , sunt determinati  de reperele  obligatorii   sa se iroseasca in cautari ce duc spre piste  bine verificate si sa  se roteasca  doar in jurul  directiei convenabile  , realitatea fiind transformata prin tot felul de fenomene de reflectie , refractie etc

Care a fost scopul logoreei ? Sa va fac sa priviti in directia dorita de mine , cea care ar duce la prosperitatea tuturor celor dispusi sa munceasca cinstit pentru a avea o viata mai buna ?

 Va rog sa puneti mana peste ochiul stang si priviti spre o anume directie . Acoperiti-va apoi doar  ochiul drept si priviti din nou aceeasi imagine . Nu-i asa ca vedeti altfel lucrurile ?

Repetati acest test la alte ore ale zilei si veti observa ca lumina soarelui si lumina reflectata de mediu va va schimba perceptia asupra realitatii . Adaugati la toti acesti factori  obiectivi  factorii subiectivi   ce sunt  influentati  de multi stimuli interni si externi  imposibil de contabilizat . 

Dupa tot ce v-am spus , mai credeti ca exista un partid sau vreo coalitie , un grup de persoane sau macar un singur om care sa stie ce este mai bine pentru fiecare dintre noi ? Daca inca mai credeti , atunci va rog sa cititi din nou titlul acestui articol …

 

 

 

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking