Nevoia de iubire

Postat de diaconta in Bucataras eFeminin
18 Iul 2013
Nevoia de iubire

         Am sa vorbesc aici despre iubire în toate formele ei,pentru ca nu ma refer doar la iubirea fizica,aceea dintre un barbat si o femeie.

Inca din copilarie simţim instinctiv nevoia de a fi protejati,iubiti,alintati.

Suntem programati genetic sa iubim,sa primim si sa oferim iubire.

E în ADN-ul nostru. In functie de etapa vietii noastre ori de starea sufleteasca din acel moment,ne dorim afectiune,sentimente,tandrete si atunci gesturi,atingeri,cuvinte,o mângâiere ori o îmbraţisare toate conteaza.

Cred ca nu exista persoana care sa nu-si aminteasca mângâierea mamei,iubirea calda din ochii ei.Dragostea mamei e necondiţionata si unica. Nevoile noastre afective se maturizeaza odata cu noi .

Când iubim mereu învaţăm ceva nou,simţim si traim ceva deosebit,devenim mai buni,realizam ca si ceilalti au la fel de multa nevoie de iubire ca si noi. Michelangelo spunea: „ Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului ca sa urce pâna la El.” Corect,dar pâna a ajunge la El,e bine sa împartaşim aceasta iubire cu semenii nostri.Sa oferim întotdeauna înainte de a aştepta iubirea. Nu exista reţeta de iubire,fiecare o face în modul sau unic,mai mult sau mai puţin.Uneori ne risipim fara sa ştim ca suntem iubiţi,ori fără a oferi iubire.Poate pentru ca suntem prea răniţi ori cu sufletul pustiit.

Cred ca mereu am oscilat între confortul iubirii materne,iubirea pasionala a unui barbat si afecţiunea oamenilor dragi.Ele nu se exclud doar se completeaza.

Nu ştiu câta iubire am reuşit sa ofer,dar ştiu că am primit multa iubire şi am nevoie de aceasta iubire mereu.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking