O declaratie sincera de dragoste: bagheta frantuzeasca

Postat de Cristi_Roman in Bucataras hai hui
21 Oct 2011
O declaratie sincera de dragoste: bagheta frantuzeasca

Ma gandesc de cateva zile sa scriu acest articol. Fiindca e foarte important, fiindca e foarte intim si fiindca e vorba de o mare iubire pe care o port pentru cineva foarte, foarte cunoscut voua. O stiti cu totii, cei de aici de pe bucataras.ro.

O iubesc atat de mult incat imi aduc aminte perfect mirosul ei, cand o tineam in brate sau mergeam cu ea de mana. Cand ma aflu langa ea nimic nu mai conteaza, absolut nimic, si pe cuvant ca as fugi cu ea in lume, oriunde ar vrea ea, chiar si in Fiji. Pur si simplu as lua-o cu mine si am pleca, sa fim doar noi doi apoi, toata viata.

Cred ca ma iubeste si ea, foarte mult, insa nu vrea sa-mi spuna acest lucru. Parca nu ar avea voce, desi este vioaie si proaspata. Si mai din pacate, nu vrea sa vina in Dublin, sta in alta parte, in alta tare europeana, mare si destul de rotunda.

Recunosc, recunosc sincer ca o iubesc de mult timp dar recent mi-am dat seama ca efectiv imi este din ce in ce mai greu sa traiesc fara ea. Uneori plec ca nebunul cu masina prin Dublin, in cautarea ei, a perfectiunii ei. Conduc ca nebunul tot sperand. Normal ca n-o gasesc, ea sta bine acolo, in tara ei, cu viata ei si gandurile ei.

Si acum hai sa ne jucam putin: daca vreti sa stiti despre cine vorbesc, am sa va spun, dar doar daca voi vedea ca exista interes pentru acest lucru. Prin urmare, va voi spune despre cine este vorba, va voi spune numele ei si veti ramane muti de umire doar dupa ce voi vedea ca exista cel putin 10 useri diferiti la comentarii care vor sa-i afle numele. 10 oameni diferiti sa vad ca-mi cer numele ei, si veti avea numele. Normal, veti avea o poza si cu noi doi, pentru a vedea ca nu va mint, ca ne-am cunoscut si ne-am iubit. 

Unii dintre voi veti spune ca ati banuit cumva, fiindca odata am mai spus undeva ceva de genul asta. Altii veti ramane neimpresionati, fiindca poate pentru voi nu inseamna mare lucru. Dar pentru mine inseamna totul, inseamna esenta, asa mult o iubesc. Si imi e taaaaaaare dor de ea. Si mi-as dori sa petrec toata viata cu ea, sa mor cu ea in brate, la pieptu-mi. Sigur, cand veti afla despre cine e vorba, veti spune ca da, asa e, e speciala, dar mai sunt altele ca ea. Nu, nu mai sunt altele ca ea, sub nici o forma. Am mai incercat altele.

Ea e unica, ea e EA.

UPDATE: Numele ei este....Bagheta Frantuzeasca. Ei bine, sunt indragostit de bagheta frantuzeasca, pe care o consider fara egal pe lumea asta, pur si simplu. Am fost de curand in tara ei, rotunda si mare, Franta, am tinut-o in brate, am strans-o cu mana de solduri si i-am simtit textura, o doresc zi de zi, insa in Dublin e de negasit. Si uite si pozele cu ea, inclusiv un sarut tandru.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking