Restaurant Karishma

Postat de susu in Restaurante
12 Mai 2011
Restaurant Karishma

Chiar daca am fost cu mult timp in urma am fost foarte multumita de mancare si servicii. Am ales pentru ziua mea acest restaurant datorita faptului ca iubesc mancarea indiana. Ingredientele folosite, ghimbirul uscat sau proaspat, curry de care nu ma pot lipsi, cardamon sau cumeric, sunt cateva dintre condimentele indragite de mine. Prepar foarte des si acasa folosindu-le, chiar daca rezultatul nu este 100 % ca al unui bucatar profesionist.

Mancarea a fost excelenta, mielul facut la cuptor se topea in gura, painea cu unt si usturoi este cea mai buna pe care am incercat-o, garniturile de orez nemaipomenite, iar puiul la fel de grozav.

Serviciile au fost pe masura, personal tanar si de viata, ne-au adus chiar un sfesnic cu lumanari, pe care mai apoi am reusit sa-l rasturnam pe masa :)).

Preturile sunt cam maricele, este adevarat, dar merita. Am fost si la Taj, dar m-a incantat mult mai mult acesta.

Am scris cateva randuri pentru cei care sunt in cautare de pareri. Portiile de mancare sunt destul de mari si sosul picant se face mai iute sau mai putin iute in functie de cerere. Muzica indiana in surdina si restaurantul frumos. Noi am stat intr-un loc mai retras, intim, dar sunt colturi diferit amenajate. Daca as avea posibilitate m-as duce mai des acolo pentru mancarea buna, cel putin asa era cand am fost eu si nu cred sa se fi schimbat ceva. Din pacate nu am prea multe fotografii insa am un filmulet comic, m-am simtit minunat si il recomand cu mare drag.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking