Sarbatorile de iarna

Postat de Adele in Cu de toate
29 Noi 2014
Sarbatorile de iarna

Si iata ca luna Decembrie ne bate la geam .. Si timpul a trecut pe langa noi de parca totul a fost o clipa ..

Cu bine cu rau ne apropriem de sarbatorile de iarna ..cred eu cele mai frumoase sarbatori ale anului...Cand totul devine magic si fara a-mi explica prea mult traiesc momente unice si speciale care imi raman inchise in suflet pentru todeauna..

Dar cand nu-i avem langa noi pe cei dragi ,totul devine mai trist,mai nostalgic.O lacrima de dor..si gandurile noastre incep sa rasfoiasca din paginile trecutului. Atunci cand sarbatorile de iarna deveneau prilej de bucurie, cand prin lucruri simple reuseam sa fim fericiti cu adevarat. Nu voi uita nicand ''povestea'' de iarna a copilariei mele. Zapada, colindele, bucatele bunicii, mirosul de brad si toate momentele de vis, cadouri minunate ale sufletului meu ce le voi pastra mereu. Oamenii dragi imi raman mereu alaturi si atunci cand ma pot considera un om norocos, cele mai frumoase cadouri nu le voi gasii sub brad ci alaturi de mine in jurul mesei .Chiar daca timpul a schimbat cate ceva din viata mea eu voi zambii mereu si voi incerca sa fac din aceasta minunata sarbatoare un cadou special sufletului meu.

Fiecare clipa poate fii un prilej de bucurie atata timp cat alaturi avem oameni care fac cu adevarat diferenta si prin prezenta lor viata noastra e si mai frumoasa .


Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking