SanduMihaela 2017-09-05 13:31:21
Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc.
Mulțumesc!
Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa...
citeste continuarea
Diana_Lazarescu 2017-08-02 13:54:50
Buna, Oana!
Am si eu o intrebare daca nu te superi. Imi poti spune care crema de branza se potriveste cel mai bine in deserturi? Am cumparat de mai multe feluri si este sarata sau acra. Tu de care folosesti? Multumesc!
Buna! Depinde ce desert vrei sa faci. Pentru creme folosesc mascarpone sau ricotta, pentru cheesecake branza de vaci grasa, scursa bine, combinata cu branza philadephia, pentru papanasi...
citeste continuarea
ancutsa 2017-08-02 13:27:40
Mierea este toxica sau nu la incalzire pe foc? In quiz-ul de pe site exista chiar o mentiune "24. Mierea devine toxica la temperaturi:
Mai mari de 40 grade"
Insa mierea o folosesc bunicile de atata timp in foile pentru prajituri si sunt foarte bune.
Asa ca as dori sa stiu daca este doar un mit...
Multumesc in primul rand pentru intrebare, am spart gheata ca sa zic asa :)
Este un mit, asa s-a crezut mult timp, insa nu devine toxica, ci isi schimba proprietatile curative si devine...
(1 comentarii) citeste continuarea