Coltul Specialistului

Coltul specialistului

INTREBARE *

Raspunsurile specialistului

cauta
Filtreaza dupa:
SanduMihaela   2017-09-05 13:31:21
 Fructele de soc de spală ca orice fructe, apoi îi aduci cei 150 ml de apa în care stau fructele? Aici mă refer la modul de preparare al dulceții de soc. Mulțumesc!
 Buna! Depinde de reteta...daca faci dulceata cu sirop de zahar sau doar cu zahar. Eu nu pun apa in dulceturi. Fructele au destula zeama si acesta iese in contact cu zaharul, nu are rost sa... citeste continuarea
Diana_Lazarescu   2017-08-02 13:54:50
 Buna, Oana! Am si eu o intrebare daca nu te superi. Imi poti spune care crema de branza se potriveste cel mai bine in deserturi? Am cumparat de mai multe feluri si este sarata sau acra. Tu de care folosesti? Multumesc!
 Buna! Depinde ce desert vrei sa faci. Pentru creme folosesc mascarpone sau ricotta, pentru cheesecake branza de vaci grasa, scursa bine, combinata cu branza philadephia, pentru papanasi... citeste continuarea
ancutsa   2017-08-02 13:27:40
 Mierea este toxica sau nu la incalzire pe foc? In quiz-ul de pe site exista chiar o mentiune "24. Mierea devine toxica la temperaturi: Mai mari de 40 grade" Insa mierea o folosesc bunicile de atata timp in foile pentru prajituri si sunt foarte bune. Asa ca as dori sa stiu daca este doar un mit...
Multumesc in primul rand pentru intrebare, am spart gheata ca sa zic asa :)  Este un mit, asa s-a crezut mult timp, insa nu devine toxica, ci isi schimba proprietatile curative si devine... (1 comentarii) citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking