Lintea se pune la inmuiat vreo 3-4 ore. Dupa ce s-a inmuiat se scurge de apa se spala si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert bine, scurgeti-o si lasati-o sa se racoreasca bine. Pastrati putin din zeama pentru partea finala.
Ceapa o tocam marunt la fel ghimbirul si aredeiul iute....
Se prajesc putin pulpele de pui taiate in 2 sau 3. Dupa ce sunt aproape gata se scot din tigaie si se pune la calit ceapa impreuna cu ardeiul taiat cuburi.
Dupa ce ceapa si ardeiul sunt gata se pun pulpele, apa sau supa de pui si cand incepe sa fiarba se da focul la mic si se toarna in ploaie...
Se pun la fiert legumele taiate cuburi in afara de praz. Prazul taiat rondele subtiri se inabusa in cele 3 linguri de ulei si putina apa.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga prazul si cele 2 linguri de orez. Se lasa sa fiarba in continuare la foc mic pana gand legumele sunt gata....
Pentru blat frecam margarina spuma cu zaharul, apoi adaugam cate un galbenus si amestecam. Dupa aceea adaugam nuca si faina cu praful de copt. La final adaugam albusul batut spuma.
Pentru crema de branza procedam asa: amestecam branza cu praful de sare apoi cu ouale batute cu zaharul, adaugam...
Se prepara budinca dupa instructiunile de pe plic. Dupa ce e gata se lasa sa se raceasca putin.
Intr-un bol mai mare se pun biscuiti care se rup bucatele, merele curatate si taiate feli si peste un rand de budica si se alterneaza, terminindu-se cu budinca.
La final se orneaza dupa bunul...
Galbenusurile se freaca cu sarea, uleiul si esentele. Albusurile se bat spuma cu cele 4 linguri de apa si cele 100 g zahar. Dupa ce albusul este gata se incorporeaza galbenusurile si se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn ca sa nu se lase albusul. Dupa ce albusul s-a amestecat cu...