Se pun copanele la fiert.Cartofii si telina se taie bucati si se adauga in oala.
Se spumeaza,apoi se toaca ceapa si ardeiul si se adauga in supa.Se pune si delikat dupa gust.
Cand incepe sa fiarba se adauga fideaua si oul.
Dupa ce s-a fiert se adauga patrunjelul si leusteanul si se ia de...
Se pune apa cu 2 linguri de ulei,delikatul si ceapa taiata sa fiarba.Cand incepe sa fiarba se pune orezul si se lasa la foc mic pana se ingroasa.
Eu ciocanelele le-am pus pe gratar la aragaz.Dar se pot si praji.
POFTA BUNA!!
Praful pentru blat,ouale,untul si 30 ml lapte se amesteca cu mixerul timp de 8 minute pana se omogenizeaza compozitia.
Apoi se pune intr-o forma de copt sau in cratita emailata unsa,acoperita cu hartie de copt si tapetata cu faina.Se lasa la cuptor timp de 30-35 de minute dupa care atunci cand...
Se taie ceapa si se caleste.Apoi se adauga si pieptul de pui taiat bucati.Se lasa aprox. 10 minute.
Apoi se adauga legumele si se mai lasa 25 de minute.La sfarsit inainte sa stingeti puneti si patrunjetul taiat.
POFTA BUNA!!
Se taie pulpa felii si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se condimenteaza si se pune un pahar de apa printre feliile de carne.
POFTA BUNA!!:)
Albusurile se bat spuma.Se adauga zahar cate putin si se amesteca.
Apoi se adauga uleiul,zaharul vanilat si se amesteca.Se adauga si faina amestecandu-se pana devine ca o crema si se adauga si alunele pisate.
Ciocolata se taie in bucati mici.
Se tapeteaza 2 tavi de chec cu hartie de...
Se curata cartofii,se spala si se taie bucati apoi se pun la fiert.Dupa ce se fierb se pune margarina si un pic de delikat si se amesteca cu mixerul.
Puiul se taie bucati si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.Se condimenteaza si se baga la cuptor 45-50 de minute....
Se amesteca apa cu drojdia si un varf de sare apoi se pune faina cat cuprinde si se framanta aluatul pana se desprinde dupa maini.Se lasa la dospit 30 de minute.
In acest timp se taie salamul,carnatii si ardeiul bucati iar rosia felii.
Apoi se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei...
Aluatul:
Intr-un bol se pune faina.Se freaca drojdia cu zaharul si laptele.Apoi se pune peste faina,unde se mai adauga zaharul,uleiul si zaharul vanilat.Se framanta pana devine o coca elastica.Se lasa la dospit 30 minute.
Umplutura:
Se da branza pe razatoare (puteti folosi si...
Se taie pieptul de pui si cartofii in bucatii mici. Apoi se toaca o ceapa,patrunjelul si mararul.
Intr-un vas yena se aseaza bucatile de carne, apoi cartofii, ceapa, delikatul, piperul, bulionul, mararul si patrunjelul. Se acopera cu apa si se baga la cuptor pentru 45 de minute.
Se pun la fiert laptele,cacao si 3 linguri de zahar.Se tin pe foc pana da in clocot.Biscuitii si alunele se piseaza si se amesteca.Apoi se amesteca lichidul cu biscuitii.Ca sa nu gresiti consistenta aluatului puneti peste biscuiti cate putin lichid pana se face un aluat mai tare.
Pentru crema...
Se pune uleiul cu apa la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga faina pana se desprinde aluatul de pe marginea cratitei.Se lasa 10 minute la racit,apoi se adauga ouale unul cate unul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia cu o lingurita si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de...
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,apoi se adauga zahar putin cate putin amestecand.Se pune si zaharul vanilat.Apoi punem galbenusurile amestecate cu praful de copt.Apoi faina cat cuprinde.Trebuie sa fie ca o crema.Se pune compozitia intr-o tava rotunda si se da la cuptor pentru 20-25 de...
Gelatina se pune la inmuiat in 6 linguri de apa rece timp de 10 minute.Apoi punem peste gelatina cate o lingura de iaurt si amestecam cu mixerul.Punem apoi zaharul si amestecam.La sfarsit punem praful de frisca cu intaritorul si mai mixam inca 4-5 minute.
Intr-o tava de chec sau cozonac punem...
1)Se pun cartofii taiati felii intr-o tava tapetata cu hartie de copt
2)Peste cartofi se pune carnea taiata felii,se condimenteaza si se pune un pahar cu apa printre ele.
Se pun intr-un vas margarina,zaharul tos ,zaharul vanilat,alunele si se amesteca pana se omogenizeaza.
Dupa ce s-a omogenizat se adauga faina treptat pana devine un aluat consistent.Se formeaza cornuletele si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se tin la cuptor in jur de 25 min...
Margarina,zaharul,cacao si apa se pun intr-o cratita la foc mic pana se omogenizeaza.Din aceasta compozitie se opresc 10 lingurite pentru glazura,apoi se lasa la racit. Intre timp se separa ouale/
Albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat iar galbenusurile se amesteca cu parful de copt si...