Prajitura ''Ice''

Postat de ella49 in Prajituri
17 Mai 2011 | 3895 vizualizari
Prajitura ''Ice''

Ingrediente

  • 280g iaurt
  • 1 plic de praf de frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 3 linguri de zahar
  • 5-6 biscuiti simpli
  • 1 kiwi
  • 1 banana

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat in 6 linguri de apa rece timp de 10 minute.Apoi punem peste gelatina cate o lingura de iaurt si amestecam cu mixerul.Punem apoi zaharul si amestecam.La sfarsit punem praful de frisca cu intaritorul si mai mixam inca 4-5 minute.

Intr-o tava de chec sau cozonac punem pe fund fructele taiate bucati,rasturanm crema si peste punem biscuitii inmuiati foarte putin in apa calda cu zahar si rom.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Ice''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cupcakes cu dovleac

Postat de ionela2682

Cupcakes cu dovleac

Intr-un castron se cerne faina impreuna , praf de copt , bicarbonatul de sodiu , condimente le scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare . In...

Citeste continuarea

Cornulete spritate cu nuci

Postat de rocsi_1612

Cornulete spritate cu nuci

Cernem faina intr-un bol impreuna cu sarea. Mixam untul cu zaharul si zaharul pudra cu pastai de vanilie, la viteza mare, pana devine o crema. In compozitia de unt punem oul si il incorporam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2011, 22:59
la 17.05.2011, 23:05
cred ca e racoritoare;eu in loc de intaritor folosesc la frisca cateva picaturi de zeama de lamaie;se intareste repede si nu-si mai schimba gustul dupa o zi pe alta !
la 17.05.2011, 23:23
ce bunatate
la 18.05.2011, 06:41
Teo am aflat ceva nou de la tine,nu stiam de zeama de lamaie pentru frisca
la 18.05.2011, 08:03
si eu am aflat de zeama de lamaie din greseala am pus sa ii dau o alta aroma friscai si s-a intarit de fapt, e vorba de acidul din lamaie; pentru ca am vazut ca si o branza mai acrisoara face acelasi lucru friscai

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking