Prajitura ''Ice''

Postat de ella49 in Prajituri
17 Mai 2011 | 3902 vizualizari
Prajitura ''Ice''

Ingrediente

  • 280g iaurt
  • 1 plic de praf de frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 3 linguri de zahar
  • 5-6 biscuiti simpli
  • 1 kiwi
  • 1 banana

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat in 6 linguri de apa rece timp de 10 minute.Apoi punem peste gelatina cate o lingura de iaurt si amestecam cu mixerul.Punem apoi zaharul si amestecam.La sfarsit punem praful de frisca cu intaritorul si mai mixam inca 4-5 minute.

Intr-o tava de chec sau cozonac punem pe fund fructele taiate bucati,rasturanm crema si peste punem biscuitii inmuiati foarte putin in apa calda cu zahar si rom.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Ice''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cremsnit

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura cremsnit

Crema: Ouale se amesteca cu zaharul. Se adauga amidonul si se mixeaza bine sa nu ramana cocoloase. Se pune laptele la fiert. Cand ajunge la fierbere se ia de pe foc si se toarna in el amestecul...

Citeste continuarea

Chec cu lamaie si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Chec cu lamaie si ciocolata

Ingredientele trebuiesc tinute la temperatura camerei inainte de a pregati checul. Untul il topim. Intr-un bol mixam galbenusurile cu zaharul pudra. Adaugam untul topit, apoi iaurtul. Cernem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2011, 22:59
la 17.05.2011, 23:05
cred ca e racoritoare;eu in loc de intaritor folosesc la frisca cateva picaturi de zeama de lamaie;se intareste repede si nu-si mai schimba gustul dupa o zi pe alta !
la 17.05.2011, 23:23
ce bunatate
la 18.05.2011, 06:41
Teo am aflat ceva nou de la tine,nu stiam de zeama de lamaie pentru frisca
la 18.05.2011, 08:03
si eu am aflat de zeama de lamaie din greseala am pus sa ii dau o alta aroma friscai si s-a intarit de fapt, e vorba de acidul din lamaie; pentru ca am vazut ca si o branza mai acrisoara face acelasi lucru friscai

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking