Mini eclere cu budinca de vanilie

Postat de ella49 in Prajituri
17 Mai 2011 | 9589 vizualizari
Mini eclere cu budinca de vanilie

Ingrediente

  • 100 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 200 g faina
  • 6 oua.
  • 1 plic de budinca cu vanilie
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Se pune uleiul cu apa la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga faina pana se desprinde aluatul de pe marginea cratitei.Se lasa 10 minute la racit,apoi se adauga ouale unul cate unul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia cu o lingurita si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de coptgogosele mici .Se lasa la cuptor 10-15 minute.

In acest timp se prepara budinca.Se amesteca praful de budinca cu 100 ml lapte rece intr-o cana iar restul de lapte se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se adauga si amestecul din cana amestecand continuu.Cand se scot gogoselele de la cuptor se taie pe jumatate si se umple cu budinca.Se pot orna si cu glazura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini eclere cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta Prajitura "O noapte la Venetia", prajitura preferata de toata familia

Postat de merisor67

Reteta Prajitura "O noapte la Venetia", prajitura preferata de toata familia

Cum se prepara Reteta Prajitura "O noapte la Venetia", prajitura preferata de toata familia: Pentru blatul de cocos , mixam albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat...

Citeste continuarea

Desert briose cu visine si iaurt

Postat de merisor67

Desert briose cu visine si iaurt

Pregătim aluatul pentru brioșe cu vișine și iaurt. Pornim cuptorul la 180 de grade. Mixăm untul moale, ținut la temperatura camerei cel puțin 30 de minute, cu zahărul până...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2011, 23:49
la 18.05.2011, 00:00
vreau si eu cateva
la 18.05.2011, 08:04
ce dor mi-e de gustul aluatului de ecler
la 18.05.2011, 08:28
la 18.05.2011, 09:03
mi-e o pofta

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking