Saratele cu osanza
In Dulciuri la 8 Ian 2020
Saratele cu osanza
Intr-un vas se pun 400 de grame de faina, 25 de grame de drojdie care a fost lichefiata in prealabil cu o lingurita de zahar, 200 de grame de iaurt, 150 de grame de osanza, doua lingurite de sare, 400 de grame de telemea maruntita, chimen dupa gust.   Amesteca ingredientele...
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
Se pune pe foc apa cu uleiul si sarea,cand a inceput sa clocoteasca se i-a de pe foc si se pune faina. Amestecam pana se ingroase. Se pun ouale unul cate unul,dar dupa ce se mai raceste.Se amesteca ca pe maioneza. Intr-o tava se pune hartie de copt si cu un pos de ornat formam...
Pulpe Mediteraneene
In la 14 Feb 2014
Pulpe Mediteraneene
Mod de preparare : Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute. Se pun...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking