Spanacul se alege, se spala bine , se opareste in apa cu delicat , se pune la scurs si apoi se toaca pe un fund de lemn. Rumenim faina in ulei apoi o stingem cu lapte si zeama in care a fiert spanacul , pana capata consistenta smantanii. Se adauga spanacul tocat+usturoiul pisat , un praf de...
Tocam varza, o frecam cu sare, piper, 2 linguri de otet si una de zahar. Intre timp spalam , curatam si tocam ceapa+morcovul iar rosiile le dam pe razatoare.
Punem la calit costita afumata, dupa care o scoatem si adaugam cepa+morcovul, lasam 5 minute pana ceapa devine sticloasa si mai apoi...
Punem spinarile la fiert 15 minute, adunam spuma formata dupa care aruncam radacinoasele in apa si lasam sa fiarba inca 5 minute apoi adaugam ceapa, ardeiul si cartoful (20 min) .
Dam pe razatoare rosiile (pentru suc ) ; Adaugam sucul de rosii + delicatul ( 5 min ).
Inainte sa o...
Se pune la fiert apa cu sare si o lingura ulei de masline, cand da in clocot se adauga pastele si se fierb "al dente " (10 min) .
Intre timp ne ocupam de sos : taiem baconul fasii (sau cubulete ), le rumenim impreuna cu usturoiul taiat fulgi apoi adaugam amestecul de galbenus de ou...
Intr-o tigaie punem la calit pe rand ceapa tocata marunt, morcovul ras impreuna cu telina rasa dupa care adaugam dovleceii taiati cubullete, ardeiul capia,3 linguri de apa si acoperim cu un capac lasand sa fiarba 10 minute dupa care adaugam rosiile curatate de pielita si tocate cubulete si mai...
1. Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert impreuna cu o foaie de dafin,boabe de piper si un praf de sare .
2.Se pregatesc radacinoasele si restul legumelor :se curata, se spala , ceapa se toaca marunt ,telina,pastranacul,radacina de patrunjel si morcovii se toaca cubulete.
3....