Margarina se fraca cu cele 100 gr de zahar tos pana devine o spuma, se adauga treptat galbenusurile, cacao, laptele in care s-a dizolvat praful de copt, faina cenuta.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc potrivit.
Se unge cu gem, si apoi se pune...
Se spara albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile, adaugam branza, smanatana, cubuletele de parizer, salam, sunca, etc. Albusurile le batem spuma si se adauga peste galbenusuri, adaugam maslinele taiate, faina, gogosarul taiat cubulte, piperul. Tapetam o tava cu hartie de copt si punem...
Se taie ceapa fideluta si se caleste. Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa. Se completeaza cu apa si se da in doua trei clocote, pana ce cartofii și morcovii sunt fierți pe jumătate.Se adauga apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati...
Ceapa o tocam marunt.
Tocam fasiute ardeiul, taiem in bucati rosiile.
Incingem putin uleiul in cratita, adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie, adaugam si putina apa. Punem ciupercile, ardeiul, rosiile si pieptul de pui. Mai lasam cinci minute acoperit, apoi adaugam apa si...
Se pun bamele congelate în apă rece oțet.
Se calește ceapa taiată marunt 5 minute, după care se adaugă roșiile si se lasa sa fiarbă timp de 15 min. Bamele se scurg se dau printr-un jet de apă rece și se adaugă în sosul de roșii. Se lasa la foc mic sa...
Se toaca ceapa si se pune la călit în ulei întro cratiță. Se taie fideluță atât varza murată cât si cea crudă și se adauga în cratița cu ceapă. Se călește amestecându-se din când în când. După ce s-a înmuiat varza se...
Intr-un castron cu pereții înalți batem bine ouăle împreună cu puțină sare și ulei sau unt topit. Adaugam laptele și făina și batem cu telul(mixer) până nu mai sunt cocoloașe și compoziția începe să facă bule mici.
Întro cratiță specială...