Am maruntit puiul, dar am folosit doar o parte din el la supa: spatele, aripile si o bucata de piept, restul a fost destinat unei fripturi.
Spalat bine si curatat, am pus puiul la fiert. Am...
Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite. Decojim morcovul, il taiem rondele....
Tiramisu reţetă originală
Se face mai intai crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devin albe,se adauga peste mascarpone si se amesteca bine pana devine o crema...
Așa și să vedeți cu cine m-am întâlnit astăzi, la evenimentul FoodContentsCreator ediția a doua, dar de fapt a 18 din FoodBloggerConference, de-a lungul anilor! Nici nu mi-a venit să cred! Mă bucura că ne-am revăzut!
Bună seara dragi Bucătărași! O seară minunată în continuare!
P.S. Abesnță motivată zilele astea! ;) Am fost în deplasare fără net și câteva evenimente neplăcute! Dar mergem înainte! ;) Promit că mă redresez zilele viitoare! :-*
Carnea de porc se trece prin mașina de tocat impreunăa cu ceapa.
Se alege carnea mai impanata cu grasime, ca sa nu iasa chiftelutele prea uscate.
Cartofii se curata, se spala si se dau pe...
Costita afumata se portioneaza si se fierbe 15 minute. Aruncati apoi aceasta apa.
Spalati fasolea boabe si scurgeti de lichid.
Spalati, curatati si iar spalati legumele folosite....
Mai intai am spart nucile si alunele, le-am curatat, le-am bagat la cuptor si le-am prajit, apoi le-am macinat. Intr-un castron am pus untura, zaharul brun, cele 2 oua si vanilia bourbon, am mixat...