Ulei aromat
In Conserve la 20 Dec 2012
Ulei aromat
Usturoiul se toaca dar nu foarte marunt, se pune intr-un borcan, dupa care adaugam uleiul Se poate folosi dupa ce a stat la macerat cel putin o saptamina...
Ardei iuti in ulei
In Conserve la 20 Dec 2012
Ardei iuti in ulei
Ardeii se spala si se taie cu un foarfece cam 1 centimetru . Se pun intr-un borcan cit sa umple 1/3 din volumul acestuia.. Adaugam apoi ulei de masline pina la umplerea borcanului. Dupa o saptamina poate fi folosit.
Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert. O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare. Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat. Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul....
Se dezgheata vongolele. Intr-o tigaie calim ceapa si adaugam vongolele. Lasam in jur de 5 minute,adaugam sucul de rosii,maslinele si lasam sa scada putin sosul. Separat curatam cartofii de coaja,ii dam prin razatoare,ii presaram cu sare si ii lasam sa e scurga de apa. Dupa aceea ii...
Se curata pestele foarte bine de oase. Oasele mici le scoatem cu ajutorul unei pensete. Se spala si impreuna cu celelalte ingrediente se dau prin masina de tocat. La compozitia rezultata adaugam condimentele dupa gust. Intr-o tigaie punem ulei si cind acesta este incins se fac bilute din aluat...
Legumele se spala. Mocovii si dovleceii se taie rondele. Vinetele,cartofii si ardeii se taie cuburi mari. Chimenul si ceapa se taie felii groase. Usturoiul se taie in doua. Cartofii si morcovii se pun la fiert si se lasa cit sa fie moi in afara insa tari la mijloc. Intr-o tava...
Paste cu fructe de mare
In Paste la 29 Noi 2012
Paste cu fructe de mare
Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit. Se adauga ardeiul taiat cuburi si fructele de mare si se lasa pina se deschid scoicile, dupa care se adauga apa si se lasa la foc mediu pina scade apa. Adaugam bulionul si lasam in jur de 5 minute. Potrivim de sare si...
Legumele se spala si se curata. Morcovul se da prin razatoare. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul,dovlecelul si telina se taie julien. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa,usturoiul strivit, cirnatii si midiile curatate si pancetta. Cind s-au calit se adauga restul de legume. Se...
Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa. Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la...
Paste cu carne tocata
In Paste la 6 Sep 2012
Paste cu carne tocata
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie cu putin ulei se caleste ceapa, usturoiul si ardeiul tocat marunt. Se lasa la calit, dupa care se adauga carnea tocata. Se lasa 5 minute si apoi se adauga bulionul. Cand sosul cu carne tocata este gata se adauga pastele si...
Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se...
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune catelul de usturoi strivit. Se lasa la calit si cand acesta a prins culoare se da deoparte. Se adauga ardeiul tocat si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putina sare. Dupa ce s-a rumenit ardeiul se adauga...
Legume umplute
In la 26 Aug 2012
Legume umplute
Se spala si se curata ardeii. Ciupercile se spala, se curata si se elimina piciorul. Se scobesc de partea neagra din interior. Se curata rosiile si se scobesc si ele in interior, dupa se adauga sare si se lasa la scurs. Vanata, picioarele ciupercilor, dovlecelul, morcovul si ceapa se toaca...
Se spala legumele si fructele de mare se scot de la otet si se clatesc cu apa rece Intr-un bol se pune salata rupta fasii, se adauga morcovul taiat rondele, ardeiul taiat fasii, ceapa taiata julien, rosiile taiate bucati mari, castravetele taiat rondele si fructele de mare. Se adauga sare,...
Aperitiv
In Bauturi la 26 Aug 2012
Aperitiv
piersica se spala si se taie felii. boabele de struguri se taie in doua si pepenele galben in cuburi potrivite. se pun intr-un pahar peste care se adauga zaharul si scortisoara. se lasa o jumatate de ora la frigider dupa care se adauga spumantul. se serveste pe un sezlong la malul...
punem o oala cu apa la fiert. cind aceasta fierbe punem sare si adaugam pastele. le lasam conform indicatiilor de pe pachet. prosciutto se taie fisii mai groase. se calesc intr-o tigaie fara ulei ,apoi adaugam ciupercile taiete in patru iar piciorul ciuperciii taiat felii,ardeiul...
Afisate 31 - 46 din 46 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking