Ciorba de lapte bătut
In la 28 Mai 2014
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
Ouăle se separă, albuşurile se bat cu un praf de sare, se adaugă zahărul, apoi gălbenusurile, uleiul si făina amestecată cu praful de copt. Compoziţia, asemănătoare cu checul, se pune in tava tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptorul încălzit la 180 de grade...
Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking