14 bucătăraşi au făcut “American pie”!
Postat de Mihaela in Dulciuri 13 Apr 2009 | 18178 vizualizari
De cand vreau sa fac American Pie si azi i-a sunat ceasul.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (66)
la 26.02.2009, 17:49
Flori, ai pozat de data asta placinta, sa o postam mai sus?
la 27.02.2009, 16:43
Oana, n-am pozat-o, ma, nici de data asta, ca mi-a fost rusine de tava in care am facut-o.)Adica eu am o tava maaare, pt pizza, da' cred ca are suta de ani, arata nashpa...Data trecuta am facut-o in vas de jena, dar dreptunghiular. Cand mai fac, poza urget!
la 03.03.2009, 09:04
la cat entuziasm a vazut aici si la recomandarea unei prietene, am facut si eu aceasta placinta americana :( . A fost cea mai proasta alegere, a ajuns la cos. Era atat de dulce ca ma dureau dintii cand muscam din ea. Mie sincer nu mi-a placut deloc, si eu chiar mananc dulciuri.
O sa ziceti ca am gresit eu reteta...
daca deranjeaza postarea mea o puteti sterge, m-am gandit mult daca sa scriu sau nu, dar am zis ca daca pe forumuri gasesti tot felul de pareri si tragi singur concluziile, nu are ce sa fie rau ca imi exprim si eu constatarea in legatura cu asta.
Cu respect, Elena
la 03.03.2009, 09:11
Elena, imi pare rau ca nu ti-a placut placintica ... Sa fi fost merele prea dulci?? Mie mi-a iesit super buna de 3 ori. Eu am pus mere golden, care erau dulci-acrisoare si am stors si zeama de la jumatate de lamaie pe ele...
Ei, cum sa stergem postarea? Toate comentariile sunt bine-venite, si cele pozitive, si cele negative!
la 03.03.2009, 15:52
Elena, ma faci sa-mi para rau ca am laudat asa mult placinta asta si ca ai aruncat munca la cosh...:((( Astept reactii si de la sor'-mea, ca si la ea am laudat-o cu acelasi entuziasm...
la 03.03.2009, 19:07
sa stii ca merele au fost de vina!! Miha a atentionat la inceput, sa vedem cum sunt merele...si eu am mai pus lamaie, dar de fiecare data a iesit de vis, nu alta:P...cine stie ce s-a intamplat, Elena..imi pare rau ca nu ti-a iwsit..:(
la 03.03.2009, 21:04
Elena imi pare rau ca nu ti-a iesit.. cred si eu ca e din cauza merelor.. chiar si orice alte fructe am folosi, daca sunt mai dulci mai micsoram cantitatea de zahar si in plus punem suc de lamaie..
la 04.03.2009, 09:20
Da, Miha, eu am facut si cu caise (de la congelator)si, de data asta, am pus chiar ceva mai mult zahar in fructe, ca erau destul de acrisoare. Si 2 linguri de faina in plus, ca aveau mai multa zeama decat merele. Totusi, in topul preferintelor mele, ramane placinta cu mere, poate pt ca imi place de cand ma stiu combinatia mar/scortisoara.
la 25.08.2009, 00:35
Senzationala, am mincat uikendu' asta la Oana
la 15.09.2009, 20:42
Foarte bine arata pie-ul asta! Desi am tot zis ca o fac, am uitat de ea.
la 15.09.2009, 20:43
Bucataras...tu esti privilegiat!
la 20.10.2009, 09:19
trebuie sa fie tare bun
la 20.10.2009, 09:54
da da.. chiar nu am mai facut demult.. tot am incercat noutati de pe aici..
la 17.01.2010, 16:08
la aluat nu ai spus cantitatea de zahar 1/2 ce? cana, kilogram?
la 17.01.2010, 16:17
Buni, e o lingurita jumate de zahar, uita-te un rand mai sus..s-a copiat asa cand au mutat ei retetele de pe blog pe site..la noi se face f des apple pie-ul asta
COMENTEAZA