Ingrediente
- 300 ml lapte dulce
- 150 g malai
- un praf de sare
- 30 g unt
- 1 ou
- cca 150 g branza de burduf, din aia buna de se intinde sfoara
- si chef de gatit.....:)))
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem laptele si sarea la fiert, cand da in clocot, adaugam malaiul, amestecam si apoi adaugam si untul si lasam sa fiarba la foc mic cca. 15 min.
Pregatim un vas rotund de yena ( cca 15 cm diametru), rasturnam malaliguta si o asezam si pe peretii vasului, in mijoc radem branza de baurduf si spargem oul in mijloc, dam vasul la cuptor cca. 15 min, pana ce oul este facut. Scoatem vasul din cuptor si mancam cu pofta, asa fierbinte ..........problema este ca mie mamaliga-mi provoaca foame...deci care ai facut mancare cu carne sa vin la tine?:)))))))
Daca ti-a placut reteta noastra "3 in 1, mic dejun, pranz si cina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|