3 in 1, mic dejun, pranz si cina

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
9 Oct 2017 | 3044 vizualizari
3 in 1, mic dejun, pranz si cina

Cum s-ar zice , n-ai pentru cine gati, nici de mancat nu-ti vine, dar musai sa incropesti ceva acolo ca sa nu se invarta pamantul sub picioarele tale.....sau cu alte cuvinte ''Lenea e cucoana mare''....:)))

Ingrediente

  • 300 ml lapte dulce
  • 150 g malai
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • cca 150 g branza de burduf, din aia buna de se intinde sfoara
  • si chef de gatit.....:)))

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem laptele si sarea la fiert, cand da in clocot, adaugam malaiul, amestecam si apoi adaugam si untul si lasam sa fiarba la foc mic cca. 15 min.

Pregatim un vas rotund de yena ( cca 15 cm diametru), rasturnam malaliguta si o asezam si pe peretii vasului, in mijoc radem branza de baurduf si spargem oul in mijloc, dam vasul la cuptor cca. 15 min, pana ce oul este facut. Scoatem vasul din cuptor si mancam cu pofta, asa fierbinte ..........problema este ca mie mamaliga-mi provoaca foame...deci care ai facut mancare cu carne sa vin la tine?:)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "3 in 1, mic dejun, pranz si cina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte cu branza si marar la cuptor

Postat de Valclaudia

Placinte cu branza si marar la cuptor

Preparam mai intai umplutura: branza telemea rasa se amesteca cu smantana si branza de burduf, apoi adaugam mararul spalat si tocat. Intr-un vas incapator punem drojdia, sarea si zaharul....

Citeste continuarea

Reteta de chec aperitiv

Postat de privatelaura

Reteta de chec aperitiv

Iata cum se prepara reteta de chec aperitiv: Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete potrivite.  Intr-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2017, 18:51
la 09.10.2017, 19:04
Hai ca am niste pomana porcului. Merge de minune cu mămăligă ta.
la 09.10.2017, 19:10
Sa-ti fie de bine Diana....dar zau daca nu tind sa cred ca si pomana aia a porcului are semintenii.....)
la 09.10.2017, 19:12
Mămăliguță cu brânză de burduf! O bunătate!
la 09.10.2017, 19:17
bun bun

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking