Aluat de foietaj

Postat de merisor67 in Dulciuri
26 Mai 2015 | 23735 vizualizari

Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o fosta colega de serviciu, de cand eram eu mica..... ce mult e de atunci! :)))) Pe atunci o faceam cu margarina, dar acum o prepar cu unt cu 65 % grasime. Din acest aluat ies lejer doua foi coapte pe dosul unei tavi de 28/40 cm, sau depinde cum il doreste fiecare, mai intins. Varianta aceasta de aluat am mai prezentat-o odata cu produsul finit, dar m-am gandit ca e bine sa o prezint si separat. Am mai prezentat si varianta cu branza in aluat cu ceva timp in urma.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 26.05.2015, 14:29
Pup, Adele
la 26.05.2015, 14:39
o minunatie e
la 26.05.2015, 15:00
la 26.05.2015, 15:34
mersi de reteta
la 26.05.2015, 15:41
cu placere, Gurita!
la 26.05.2015, 16:08
la 26.05.2015, 17:22
la 26.05.2015, 20:03
Foarte faina reteta. Bravo!
la 27.05.2015, 16:58
la 11.01.2016, 17:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking