Aluat de foietaj

Postat de merisor67 in Dulciuri
26 Mai 2015 | 36883 vizualizari

Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o fosta colega de serviciu, de cand eram eu mica..... ce mult e de atunci! :)))) Pe atunci o faceam cu margarina, dar acum o prepar cu unt cu 65 % grasime. Din acest aluat ies lejer doua foi coapte pe dosul unei tavi de 28/40 cm, sau depinde cum il doreste fiecare, mai intins. Varianta aceasta de aluat am mai prezentat-o odata cu produsul finit, dar m-am gandit ca e bine sa o prezint si separat. Am mai prezentat si varianta cu branza in aluat cu ceva timp in urma.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 26.05.2015, 12:03
Ce-mi place mie cu "faina cat cuprinde"
la 26.05.2015, 12:08
la 26.05.2015, 12:18
ce faina e reteta
la 26.05.2015, 12:20
super reteta
la 26.05.2015, 12:24
O reteta minunata!
la 26.05.2015, 12:30
minunata reteta!
la 26.05.2015, 12:32
Multumesc dragutilor!
la 26.05.2015, 12:38
Suuuuper!
la 26.05.2015, 12:43
la 26.05.2015, 13:17
Super arata!
la 26.05.2015, 13:30
Am mai zis ca tare-mi place
la 26.05.2015, 13:34
Pup, Dia
la 26.05.2015, 13:38
excelent
la 26.05.2015, 13:41
multumesc!
la 26.05.2015, 14:07
Bravo Meri

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking