Aluat de foietaj cu osânză (hai)

Postat de diaconta in Dulciuri
31 Mar 2012 | 20952 vizualizari

Reteta simplă dar cu un rezultat deosebit. Chiar dacă ne ferim de prea multe calorii, niciodata un aluat pregatit cu unt sau margarina nu va fi la fel ca cel cu osânză. Fiind un aluat fără zahar, se poate folosi pentru multe preparate. Eu am pregatit foaia pentru un tort cremşnit, câteva haioşe (nişte cornuleţe din aluat de foietaj cu hai sau untura,de unde si denumirea, o reţetă ungurească) şi câteva cornete, dar s-a dovedit ca aluatul nu este potrivit pentru asa ceva. Dar nu s-au risipit nici cornetele, am decorat tortul cu ele.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 31.03.2012, 23:19
am ajuns prima
la 31.03.2012, 23:21
bun
la 31.03.2012, 23:46
tare mult imi place
la 01.04.2012, 08:16
E destul de laborios, dar rezultatul e de exceptie!
la 01.04.2012, 08:23
Doar cine nu a facut niciodata nu stie in cate feluri se poate folosi acest aluat. Ai un pic de lucru cu el dar cand vezi ca aluatul tau se desprinde in mii de foi esti tare multumita. Bravo Dia
la 01.04.2012, 09:18
de acord cu Sidy!!!! super fain Dia
la 01.04.2012, 09:55
bravo
la 01.04.2012, 10:21
Bravo !
la 01.04.2012, 10:39

Dia
la 01.04.2012, 10:50
Felicitari Claudia!
la 01.04.2012, 10:54
bravo..o adevarata gospodina!!
la 01.04.2012, 10:55
foarte bun
la 01.04.2012, 11:17
bun
la 01.04.2012, 11:25
bun bun
la 01.04.2012, 13:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking