Aluat foietaj de casa

Postat de ancutsa in Scoala de gatit Bucataras
29 Noi 2020 | 5907 vizualizari

Aluatul foietaj este grozav, pregătit fie pentru un desert, fie pentru un aperitiv simplu cu ciuperci, o plăcintă festivă sau orice vă place. Necesită multă munca și răbdare, însă merită tot efortul. Rețeta o am de la mama și am pregătit-o împreună acum câțiva ani, am rămas încântată de acest aluat și de atunci îl pregătesc mereu ca să o surprind și eu cu ceva bun și s-o răsplătesc. În prima parte a rețetei vă voi prezenta pașii pentru a obține un aluat fraged, crocant și gustos. Se poate pregăti cu orice umplutură vreți. Iar în a doua parte, vă voi povesti ce am pregătit eu cu acest aluat: o plăcintă cu carne.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 29.11.2020, 22:43
la 29.11.2020, 22:44
la 29.11.2020, 22:47
Bun la orice
la 29.11.2020, 23:16
Il ador!
la 29.11.2020, 23:29
Foarte bun!
la 30.11.2020, 00:56
la 30.11.2020, 10:26
la 30.11.2020, 10:35
Va multumesc!
la 30.11.2020, 11:30
la 30.11.2020, 16:44
la 30.11.2020, 18:25
la 30.11.2020, 20:26
Cu siguranta foietajul pregatit in casa este minunat!
la 30.11.2020, 20:48
Chiar grozav!
la 30.11.2020, 22:43
Multumesc frumos, Rocsi!
la 30.11.2020, 22:43
Multumesc mult, Ruxy!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking