Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
26 Mai 2018 | 4468 vizualizari
Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Dupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....

Ingrediente

  • Ingredientele n-au fost masurate ( ca sa nu avem vorbe nevorbite ) sunt doar aproximate
  • cca 1 kg de malai ( cred ca lipseau vreo 100 g)
  • branzeturi amestec cca 600 g dupa cum urmeaza
  • branza de oaie veche
  • branza de oaie proaspata
  • branza de burduf
  • branza de capra
  • branza de vaca
  • cca 200 g smantana ( am luat eu o lingurita din cutie)
  • 6 oua proaspete ( luate direct din cuibar)
  • afumatura cca 400 g dupa cum urmeaza
  • carnat de porc afumat
  • muschiulet de porc afumat
  • costita de porc afumata
  • o tava dimensiuni 20/30 cm
  • un tuci pentru mamaliga
  • sare si apa pentru mamaliga
  • sper ca n-am uitat nimic....

Mod de preparare

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura.

Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi incorporam afumatura. Separat punem tuciul cu apa si sare pe foc la fiert, apoi adaugam malaiul si fierbem o mamaliga mai moale. Cand este gata mamaliga, luam tava o ungem cu putin ulei si asezam un start de mamaliga, apoi un strat de branzeturi cu afumatura, al treilea strat mamaliga, iar ultimul strat amestec de branzeturi si afumatura.

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 min, trebuie sa se rumeneasca deasupra, sa capete o culoare frumoasa. Se serveste ata calda cat si rece, parol ca a fost cam lins spre lins cu gura-n jos.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalute in frunza de stevie

Postat de panacris

Sarmalute in frunza de stevie

Carnea de porc și cea de vită, se taie în bucăți potrivite și se macină la mașina de tocat carne. Orezul se spăla în mai multe ape apoi se scurge. Ceapa se curată și se...

Citeste continuarea

Chiftelute in crusta de cartofi

Postat de caroline

Chiftelute in crusta de cartofi

Curatam cartofii de coaja,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert , ii scurgem bine de apa , ii punem intr-un castron si ii maruntim cu ajutorul unei furculite....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2018, 16:13
O salata de varza ai uitat langa bunatate
la 26.05.2018, 16:20
vin si eu la masa ca al naibi sapa tare mai oboseste
la 26.05.2018, 16:30
bun bun
la 26.05.2018, 16:42
Misulico, am avut si-o ciorba de curcan ( de la vecini) si niste pulpe cu usturoi la ceaun, bonus orez cu lapte si cirese....
la 26.05.2018, 16:44
Lau, cu drag te primim.....da ce ai avut cu sapa de ai obosit-o ?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking