Aperitiv a la Vasi

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2018 | 2703 vizualizari
Aperitiv a la Vasi

  Alt nume nu i-am gasit si l-am dat dupa reteta din care m-am inspirat https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-ochiuri-pe-pat-de-cartofi-si-branzeturi-la-cuptor-85414.html. Cand Vasimur a postat aceasta reteta, tocmai aveam si eu chiar patru cartofi fierti ,,rezerva''. Eu am preparat in felul meu si la tigaie. Am ales tigaia pentru ca imi era grozav de foame si a mers prepararea mai rapid :D Multumesc Vasimur pentru inspiratie .!!!

Ingrediente

  • 2 cartofi fierti in coaja si curatati
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 50 gr salam Sibiu
  • 50 gr rulada cascaval cu urda
  • ceapa verde
  • ardei rosu
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Cartofii se taie feliute subtiri - dupa plac.
  2. Salamul, ceapa verde, ardeiul se taie marunt.
  3. Rulada de cas se taie in doua si se feliaza.
  4. Pentru inceput se prajesc cartofii pana devin usor rumeni in tigaie non-aderenta.
  5. Distribuiti in mod egal cascavalul.
  6. Faceti loc in mijlocul tigaii si spargeti un ou. Sarati si piperati.
  7. asalamul si amestecati ca acesta sa imprumute savoarea lui cartofilor.
  8. Reduceti intensitatea prepararii si asezati un capac pe deasupra.
  9. Cand sunteti multumiti de consistenta oului, presarati deasupra pentru culoare, cubulete de ardei si ceapa verde.

             Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv a la Vasi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salată de ciuperci cu porumb şi ceapă

Postat de Zamfira

Salată de ciuperci cu porumb şi ceapă

Clătim cu puţină apă ciupercile din conserve, le scurgem foarte bine şi după preferinţă le tocăm mai mărunt sau le lăsăm în bucăţi mai mari. Ceapa o tăiem rondele....

Citeste continuarea

Pasta de jumari Smalek

Postat de cristeena20

Pasta de jumari Smalek

Procedura e ca si la jumari, doar ca taiem slanina cu carne cubulete mici, si le lasam sa se topeasca la foc mediu, apoi mic pana se face jumari. Cand e aproape facut adaugam ceapa tocata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2018, 19:53
Bine ca nu-i Vali ca intram la banueli serioase....
la 29.01.2018, 20:00
Ups !!! Am scapat de data asta )
la 29.01.2018, 20:07
la 29.01.2018, 20:10
De data asta, dar va prind eu la perinita....
la 29.01.2018, 20:11
Acuma, depinde , Daca ne vezi sau , daca nu ne vezi )

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking