Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

Postat de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri
4 Iul 2017 | 6562 vizualizari

Astazi te invat sa-ti pregatesti un snack de weekend, perfect pentru zilele in care nu vrei sa te stresezi gatind. Simplu si gustos, asa cum ar trebui sa fie toate preparatele de acest gen. Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 120 g crema de branza
  • 150 g mozzarella gourmet data pe razatoare
  • 200 g spanac decongelat si scurs
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de usturoi granulat
  • 1 salota
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 9 bete de chives sau putina ceapa verde
  • ¼ legatura de patrunjel proaspat, tocat
  • putin ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline; 
Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper; 
Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o sita; 
Cand compozitia din tigaie s-a racit, pune-o intr-un castron incapator; 
Peste aceasta pune crema de branza, mozzarella, boia dulce, usturoi granulat, sare si piper. Amesteca totul bine.
Taie bagheta felii mai mari, scoate-le miezul si umple interiorul cu compozitia de spanac.
Odata umplute, taie-le rondele mai mici si asaza-le intr-o tava cu hartie de copt.
Toaca apoi patrunjelul marunt.
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar. 
Topeste untul pe foc si adauga peste acesta patrunjelul si usturoiul zdrobit.
Unge feliile de paine si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 10-15 min.
Scoate painea din cuptor, toaca firicelele de chives si presara pe deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv cornuri cu jumari si ceapa prajita

Postat de panacris

Aperitiv cornuri cu jumari si ceapa prajita

În recipientul mașinii de pâine se pun laptele, ouăle bătute, iaurtul, făina cernută, sarea, zahărul, untura și drojdia. Atenție! Păstrați această ordine daca vreți să...

Citeste continuarea

Cartofi la cuptor (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Cartofi la cuptor (reteta video)

Taiati cartofii curatati de coaja in jumatati apoi fiecare jumatate taiati-o in sferturi pe lungimea cartofului astfel incat sa obtineti 8 felii din fiecare cartof. Puneti feliile de cartofi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2017, 17:31
la 06.07.2017, 14:06
Bun!
la 07.07.2017, 11:39
Bună tareeee!
la 07.07.2017, 13:03
Super!
la 07.07.2017, 13:19
Cu atâtea bunătăți gătite acolo la voi, nici nu știu la ce să mă opresc, pentru ce să optez prima dată..... ! Felicitări pentru toate rețetele minunate împărtășite cu noi!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking