Ingrediente
- 500 g branza dulce
- 50 g cascaval
- 1 albus
- 5 galbenusuri
- 2 fire ceapa verde
- 600 g cuscus (gatit - marca Hutton am folosit eu)
- 50 g ardei gras rosu
- 2 lg faina
- 1 lgt rasa sare
- 1 legatura marar (optional)
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Pune branza intr-un vas si mixeaz-o (cu ajutorul unui mixer vertical) cu galbenusurile pana cand capata consistenta fina.
3. Adauga si couscous-ul gatit si amesteca cu o lingura pana la inglobarea totala a acestuia.
4. Toaca ceapa marunt, taie cascavalul cubulete si pune-le peste branza impreuna cu faina si amesteca bine. Asezoneaza cu sare, adauga ardeiul taiat cubulete si amesteca bine.
5. Mixeaza albusul spuma tare cu un praf de sare si inglobeaza-l cu o spatula in compozitie.
6. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu in cuptor, pe raftul din mijloc, pentru 50-60 minute, sau pana cand observi ca s-a rumenit.
S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu branza si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|