Aperitiv briose cu bacon si cascaval

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
25 Iul 2017 | 4796 vizualizari
Aperitiv briose cu bacon si cascaval

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon crud
  • 3 lg ceapa verde
  • 3 lg patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • seminte floarea soarelui crude

Mod de preparare

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde.

Se rade cascavalul, pe ochiurile mici.

Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele.

Se ung formele de briose cu ulei si se presara faina. Se pun cate 2-3 lg in fiecare, astfel incat sa rezulte 12 briose. Se presara seminte de floarea soarelui peste toate briosele si se introduc in cuptorul preicalzit, la temperatura de 180 o C, timp de 35-40 minute. Eu am cuptor vechi si le-am tinut  mai mult. Trebuie sa se rumeneasca putin si sa verificati cu scobitoarea daca sunt facute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Mai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama. Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine. Ceapa verde...

Citeste continuarea

Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Postat de panacris

Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așază în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.07.2017, 20:52
la 26.07.2017, 09:27

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking