Aperitiv briose cu cascaval si bacon

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
23 Oct 2018 | 2557 vizualizari
Aperitiv briose cu cascaval si bacon

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 8 lg faina
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lg-ta sare
  • 6 lg ulei
  • 100 g bacon
  • seminte de susan negru, floarea soarelui

Mod de preparare

Baconul se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei.

Ouale se amesteca cu sarea, apoi treptat, cu uleiul. Adaugati faina si praful de copt. Compozitia va avea consistenta unei smantani. Se pune cascavalul ras fin si baconul.

Amestecul se va pune in forme de briose. Daca nu aveti forme de silicon, atunci puneti hartie de copt sau ungeti formele cu ulei si presarati faina.

Turnati din amestec cu lingura in fiecare briosa, astfel incat sa le umpleti pe jumatate. Daca le doriti mai mari l e umpleti 3/4. Se presara seminte, deasupra.

Se coc in cuptorul preincalzit, timp de 20-30 minute sau pana sunt coapte. Verificati cu scobitoarea. Mi-au iesit 15 briose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu cascaval si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu spanac si cascaval

Mai intai puneti spanacul intr-o sita, pentru a se decongela si a se scurge de zeama. Ouale le bateti spuma cu putina sare si piper. Adaugati smantana, iaurtul, amestecati bine. Ceapa verde...

Citeste continuarea

Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Postat de panacris

Aperitiv cosulete mic dejun, satios

Feliile de pâine toast se aplatizează cu sucitorul/făcălețul/sticla, apoi se așază în formele de brioșe unse cu unt. Se ung cu puțin sos de roșii, apoi se adaugă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2018, 10:40
Ce bune-s!
la 26.10.2018, 11:01
Cred ca-s tare gustoase !
la 26.10.2018, 11:38
Bune!
la 26.10.2018, 12:03
la 26.10.2018, 12:34
Foarte bune

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking