Ingrediente
- 150 gr ciuperci din conserva
- 70 gr masline negre(fara samburi)
- 2 linguri cascaval ras
- 2 oua
- 125 ml lapte
- 1 lingurita drojdie uscata(sau proaspata)
- 70 ml ulei
- 180 gr faina
- cateva frunze de busuioc proaspat
- sare
- margarina si faina pentru uns formele
Mod de preparare
Punem drojdia peste laptele caldut, amestecam si dam deoparte pentru 10 minute.
Taiem marunt ciupercile, maslinele si busuiocul.
Cu ajutorul unui tel batem ouale cu sare apoi adaugam uleiul si faina, amestecam de cateva ori apoi turnam si laptele. Punem si restul de ingrediente tocate si cascavalul ras si omogenizam.
Ungem formele de briose cu margarina si le tapetam cu faina apoi punem cu lingura din compozitie fara a le umple prea mult.
Dam la cuptorul pre incalzit la 180ºC, timp de 40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|