Aperitiv briose cu de toate

Postat de lucy2002 in Aperitive / Garnituri
25 Sep 2019 | 11941 vizualizari
Aperitiv briose cu de toate

Briose aperitiv cu de toate ...da, pentru ca- am avut cate putin din toate ingredientele in frigider si cum nu se mai consumau am zis ca trebuie sa fac ceva cu ele.  Au iesit niste briose gustoase si s-au terminat imediat.  Sunt bune de luat la serviciu ca pachetel sau la scoala.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 ml lapte
  • 350 faina
  • 200 gr cas dat pe raztoarea mica
  • 2 gogosari in otet taiati cubulete
  • 100 gr masline taiate
  • 1 ardei capia verde
  • 400 gr preparate: cabanos, sunca de pasare,sunculita taraneasca
  • 1 pliculet praf de copt
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un pic de cascaval ras pentru presarat briosele inainte de a le da in cuptor

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare, adaugam laptele, faina amestecata cu praful de copt, adaugam casul dat pe razatoare, maslinele, gogosarul si ardeiul capia, preparatele taiate cubulete, amestecam bine si potrivim de gust cu sare, piper si oregano. Din toate aceste ingrediente a rezultat o compozitie asemnatoare ca cea de la clatite. Am pus din compozitie in formele de briose lasad spatiu de un deget sa aiba loc sa creasca. Deasupra le-am presarat cu cascaval ras inainte de a le baga la cuptor.

Briosele aperitiv au fost introduse la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade C sau pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.

Se servesc caldute sau dupa ce s-au racit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv drob

Postat de ralu_ca

Aperitiv drob

Maruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Se taie ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul. Pana...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si cascaval

Postat de Ina

Tarta cu dovlecei si cascaval

Spalam dovleceii si ii feliem fin, la robot ( sau de mana, avand grija ca feliie sa fie uniform de subtiri ). Nu este necesar sa indepartam coaja. Spargem ouale si separam albusurile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2019, 10:24
la 25.09.2019, 10:40
Bune...!
la 25.09.2019, 11:45
la 25.09.2019, 11:54
Adauga comentariu...
la 25.09.2019, 16:33
Bune de luat la pachet!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking