Aperitiv briose cu pui si cascaval

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
14 Iun 2018 | 13043 vizualizari
Aperitiv briose cu pui si cascaval

"Picnicul bucatarasilor" Astazi va aduc o noua reteta de briose, niste briose aperitiv foarte bune si satioase. Cu cateva ingrediente simple, obtineti aceste gustari bune de servit acasa, de pus la pachet, de luat la drumetii, servite simple, cu o salata sau un pahar de iaurt.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 170 gr cascaval
  • 160 gr iaurt
  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 2 crengute patrunjel verde
  • 2 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boabe de piper

Mod de preparare

Spalati pieptul de pui, il taiati in doua jumatati. Il puneti la fiert cu putina sare si cateva boabe de piper. Dupa ce este fiert pieptul, il scoateti pe o farfurie, il lasati sa se racoreasca 15-20 de minute, apoi il taiati bucatele.

Intr-un bol bateti ouale spuma cu sare si piper. Adaugati iaurtul si faina. Cascavalul il dati pe razatoarea mare, il incorporati si pe acesta. Tocati marunt mararul si patrunjelul, le adaugati in compozitie. Dati drumul bucatilor de pui, amestecati usor cu o lingura.

Luati o tava de briose, o ungeti cu putin ulei. Puneti compozitie in forme, dar nu le umpleti mai mult de 3/4. Incingeti cuptorul la 180 de grade C, introduceti briosele. Le lasati la copt circa 25-30 de minute, pana sunt rumene si patrunse bine (faceti testul cu scobitoarea).

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati 10 minute sa se racoreasca, apoi sunt bune de servit. Daca nu le serviti imediat, cat sunt caldute, le acoperiti cu folie. Din aceasta cantitate mi-au iesit 8 briose mai maricele. Pofta buna! 

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mini placinte cu vita si pui

Postat de rocsi_1612

Mini placinte cu vita si pui

Aluatul foietaj il punem la dezghetat.   Se curata ceapa si se toaca marunt. Rosiile le taiem cubulete mici. Pieptul de pui il spalam,il tamponam cu un servet de bucatarie ,apoi il taiem...

Citeste continuarea

Briose si tarta aperitiv

Postat de kamy

Briose si tarta aperitiv

Aluatul il lasam la dezghetat la temp.camerei. Taiem cubulete mezelurile,branza,cascavalul,legumele,maslinele rondele. Ceapa o punem la calit cateva minute dupa care adaugam ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2018, 09:03
Arată super!
la 16.06.2018, 09:21
faine de tot!
la 16.06.2018, 09:52
la 16.06.2018, 10:00
frumusele si bune!
la 16.06.2018, 10:34
Tare bune...!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking