Ingrediente
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 100 g spananc
- 100 g cascaval
- 180 g faina
- 1 lingura de ulei
- 2 carnati proaspeti
- 1 plic de praf de copt
- marar
- sare de Himalaya
Mod de preparare
Batem ouale cu sarea, adaugam laptele si uleiul si amestecam bine. Adaugam apoi faina si praful de copt, iar la final spanacul si mararul tocate marunt ( eu am avut si spanac si marar congelate) si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.
Amestecam bine si punem in hartiile pentru briose.
Adaugam carnatii taiati rondele mici si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 30-35 de min sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu spanac si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|