Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
17 Oct 2017 | 20800 vizualizari
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Sunt rapide si gustoase.

Ingrediente

  • 280 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 125 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca cu uleiul si laptele. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

In compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi se pune cascavalul ras, sunca si ardeiul taiat cubulete.

La sfarsit, se adauga si albusurile batute spuma si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestecand toata compozitia bine.

In tava de briose se pun formele de hartie si se pune cu o lingura din compozitia de aluat pana se umple o treime din volumul lor.

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 25-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Foietaj de casa cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Foietaj de casa cu branza sarata

Untul rece se razuie pe razatoarea mare intr-un vas, se adauga faina, oul, smantana, sarea si se framanta aluatul pana se omogenizeaza. Se mai invaluie usor intr-un strat de faina si se da la rece...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute si paine aburita

Postat de simona72

Ciuperci umplute si paine aburita

Ceapa si usturoiul le spalam si le taiem rondele, apoi le calim in ulei de masline. Piciorusele de la ciuperci le spalam si le taiem marunt si le adaugam peste celelalte sa se caleasca. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2017, 21:30
Bune de luat la pachet!
la 17.10.2017, 21:33
Ai dreptate Meri sunt bune de pachet. Eu le-am facut ca aperitive ptr musafiri.
la 17.10.2017, 21:34
O ce bine arată, Corinuțo
la 17.10.2017, 21:38
Bune!
la 17.10.2017, 21:44
Ardeiul era din ala mai lung?

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking