Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
17 Oct 2017 | 20800 vizualizari
Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei

Sunt rapide si gustoase.

Ingrediente

  • 280 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 125 g sunca taiata cubulete
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Galbenusurile se separa de albusuri, apoi se amesteca cu uleiul si laptele. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

In compozitia de galbenusuri se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi se pune cascavalul ras, sunca si ardeiul taiat cubulete.

La sfarsit, se adauga si albusurile batute spuma si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestecand toata compozitia bine.

In tava de briose se pun formele de hartie si se pune cu o lingura din compozitia de aluat pana se umple o treime din volumul lor.

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 25-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose sarate cu sunca si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Briose cu branzeturi

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare. Incorporam uleiul apoi iaurtul. Branzeturile le dam toate pe razatoare. Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca....

Citeste continuarea

Painici cu ciuperci, cascaval si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Painici cu ciuperci, cascaval si mozzarella

Spalam ciupercile, le taiem maruntel. Incingem uleiul, punem ciupercile, o canita mica de apa. Amestecam, sotam ciupercile pana scade toata zeama. La final le dam gust cu sare si piper. Tragem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2017, 21:30
Bune de luat la pachet!
la 17.10.2017, 21:33
Ai dreptate Meri sunt bune de pachet. Eu le-am facut ca aperitive ptr musafiri.
la 17.10.2017, 21:34
O ce bine arată, Corinuțo
la 17.10.2017, 21:38
Bune!
la 17.10.2017, 21:44
Ardeiul era din ala mai lung?

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking